Curatenie de primavara, in sudul Timisoarei. Cand se colecteaza deseurile pe strada ta

15-04-2013 10:59


gunoaie

De astazi incepe curatenia de primavara in cartierele din sudul raului Bega. Astfel, masinile societatii de salubrizare vor merge pe fiecare strada, pentru a colecta deseurile adunate peste iarna.

Aceasta este a doua etapa a curateniei de primavara. In prima faza s-au colectat deseurile din cartierele din Nordul raului Bega, iar de astazi pana in 21 aprilie, masinile vor trece pe strazile din sudul orasului.


Vor fi colectate deseurile vegetale si obiectele de uz casnic si gospodaresc, pe care timisorenii nu le mai folosesc. Deseurile vegetale se colecteaza numai daca dimensiunea acestora este de aproximativ un metru si numai daca sunt stranse si legate. Obiectele de care vor timisorenii sa scape, trebuie depuse langa bordurile strazilor, astfel incat sa nu impiedice circulatia pietonilor sau a masinilor.


Cetatenii trebuie sa stie ca in urma acestor actiuni nu se colecteaza molozul, praf de carbune, caramizi, faianta, gresie sau obiecte electronice. Acestea din urma se preiau gratuit de la populatie, de luni pana sambata, in punctele de colectare special amenajate pe strazile: Avram Imbroane numarul 70, Calea Torontalului nr 94, strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei, nr 2.
 

Mai joi poti vedea cand va avea loc colectarea deseurilor pe strada ta

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO