Chivorchian: „Decizia de maine va fi esentiala pentru viitorul lui Poli”

29-02-2012 15:29


Gheorghe Chivorchian

Oficialul clubului timisorean spune ca autoritatile locale ar putea anunta maine daca intra sau nu in actionariatul clubului si crede ca Poli mai are timp sa ia licenta. „Lucrurile se pot rezolva in cateva ore”, a afirmat Chivorchian.

Nicolae Robu s-a întors de la întâlnirea cu Mircea Sandu, dar, cel puţin la nivel declarativ, nu a anunţat nimic nou în legătură cu şansele lui Poli de a primi licenţa. Senatorul timişorean a spus, totuşi, că urmează ca liderii politici ai judeţului se vor întâlni cu Marian Iancu în această săptămână, cel mai probabil mâine.

Gheorghe Chivorchian crede că termenul de 31 martie, până când Poli poate depune dosarul de licenţiere pentru Liga I, nu este unul prea scurt. „Am înţeles că mâine va avea loc o întâlnire, dar nu ştim nici acum cu siguranţă dacă, într-adevăr, ea va avea loc. Decizia care se va lua mâine poate să fie esenţială vizavi de viitorul acestui club. Ar fi păcat ca această oază de sănătate să dispară din Timişoara. De opt luni se tot poartă aceste discuţii. Normal ar fi fost ca, după terminarea primului, celui de-al doilea şi celui de-al treilea audit, factorii responsabili ai municipiului şi ai judeţului să clarifice lucrurile, după care acele documente să fie puse la dispoziţia tuturor consilierilor. Nu s-a întâmplat aşa, dar sper ca mâine să fie toată lumea lămurită cum se prezintă clubul astăzi. Astăzi, clubul Poli, pentru a intra în prima ligă şi a lua licenţa, are nevoie de 2.100.000 de euro. Dacă se vrea să se rezolve un lucru, să fiţi convinşi că e nevoie numai de câteva ore. Dacă nu se vrea, ne vom întâlni încă opt luni de acum încolo”, a declarat preşedintele executiv al clubului alb-violet.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO