Bloc executat silit, cumparat de Primarie. Locuintele, evaluate la sume de aproximativ 7.000 de euro

Dată publicare: 26-11-2013 13:11
Dată actualizare: 29-11-2013 06:49


bloc

 Peste 100 de locuinte au fost cumparate de Primaria Timisoara, in urma unei executari silite. O banca l-a executat silit pe un om de afaceri care a construit blocul de locuinte, dup ace acesta ca nu si-a mai platit ratele.

 Blocul are in total 129 de apartamente si este situat pe strada Polona. Acesta a fost cumparat cu aproape un milion de euro, insa locuintele mai au nevoie de mici ajustari pana sa fie date in folosinta.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: “Mai trebuie puse chiuvete, mai trebuie facute cateva modificari. Pe jos este parchet laminat, sunt geamuri termopan, toata tamplaria este termopan, blocul este cu izolare termica, cu polistiren destul de gros, cel putin 10 centimetri. Este o achzitie foarte buna (…) Vor fi locuinte preponderent sociale, vor fi si pentru tineri, vom incepe destul de curand amenajarea lor”,

Cet despre perioada in care acestea vor fi date in folosinta, nu exista inca o data fixa. “De indata ce ele vor fi ocupabile, acestea vor fi date in folosinta in urmatoarele saptamani, daca se poate” a mai spus primarul Nicolae Robu.

Pentru 25 dintre aceste locuinte s-au platit 7.000 de euro, pentru 78 dintre locuinte 7.200 de euro, iar pentru restul de 26 de locuinte s-a platit suma de 6.800 de euro.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO