O planta carnivora isi povesteste “experienta de viata” pe o retea de socializare. Afla povestea ei

Dată publicare: 29-01-2013 14:11
Dată actualizare: 01-02-2013 07:13


“Daca nu ai Facebook, nu existi” – este ideea pe care merg tot mai multi tineri. Totusi, plantele, pisicile sau hamsterii nu exista? De ce nu ar avea si aceste vietati o pagina de Facebook?

In aceasta situatie se afla… Planty, o planta carnivora, care locuieste de cateva luni intr-o camera de camin din Timisoara. Planty are o pagina de Facebook, unde a strans pana acum peste 100 de fani. Saptamanal, ea isi “tine la curent” prietenii cu peripetiile prin care trece si este descrisa ca fiind o “planta carnivora, destul de naravasa si rea, dar… frumoasa”.


Cei care au luat-o in grija sunt doi studenti, dornici sa aiba grija de cineva sau… ceva. Astfel ca, in momentul in care au vazut-o in magazin, au si decis sa o ia acasa. Au pus-o in carucior si apoi au publicat o poza cu ea pe profilul lor de Facebook. A mai fost doar un pas pana ca Planty sa aiba propria ei pagina de… personaj de fictiune, asa cum este descrisa pe reteaua de socializare.


Daca bagi degetul, se inchide ca si cum te-ar musca. Odata am publicat cu ea un filmulet in care devora un fluture si a avut un mare succes. A strans multe like-uri si distribuiri. Majoritatea prietenilor s-au amuzat si ne-au spus ca suntem nebuni, dar sper ca au zis asta in sensul bun al cuvantului”, povesteste Arnold Vieriu, unul dintre tinerii care au grija de planta.


Acum, Planty strange like-uri la fiecare update facut pe pagina. Le face urari studentilor care au intrat in sesiune, spune cum este ingrijita de cei doi studenti sau… il ameninta pe Mos Nicolae: “Ce aiurea va fi noaptea asta... eu nu am ghete, ca sa il ademenesc pe Mos Nicolae si sa il musc :(”. Planty se scuza atunci cand postarile sale sunt mai rare: “Pentru cei care credeau ca nu mai am activitate, ei bine: ma pregatesc sa infloresc. Coming soon!! :)”, scrie Planty pe Facebook.


In ultimele luni, mai multi timisoreni au decis ca animalele lor de companie au nevoie de mai multa atentie din partea prietenilor. Asa ca le-au facut pagini pe retelele de socializare. Freya The Cat este un al caz. De fiecare data cand “are timp”, ea publica o poza sa le arate prietenilor cum se joaca. Si Silviu Pasca, fost participant la Vocea Romaniei, a decis ca animalul sau de companie merita o pagina speciala. Astfel, pagina catelusului Cotton Mc Fluffy a strans 64 de prieteni .

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO