In martie, elevii din Timis vor sustine simularile la examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala

Dată publicare: 29-01-2013 11:27
Dată actualizare: 01-02-2013 07:13


elevi in clasa, bacalaureat, evaluarea nationala

 Inspectoratul Scolar Judetean Timis a stabilit datele pentru simularea Evaluarii Nationale si a examenului de Bacalaureat.

 Evaluarile pentru elevii din clasele a VIII-a, a XII-a si a XIII-a, sunt programate sa inceapa pe 11 martie, atunci cand ei vor sustine simularea la examenul de Limba si literatura romana. In 12 martie este programat examenul la Limba materna. Elevii claselor a VIII-a vor termina cu Evaluarea Nationala pe 18 martie, atunci cand vor sustine simularea la Matematica.

Liceenii in an terminal vor sustine tot in data de 18 martie, proba la Matematica sau Istorie, in functie de profilul pe care il urmeaza. Simularea examenului de Bacalaureat se va incheia pe 25 martie, atunci cand este programata proba la alegere. Astfel ca, liceenii de la profilul real vor avea de ales intre Biologie, Chimie, Fizica sau Informatica, iar cei de la profil uman, au de ales intre Geografie, Psihologie, Economie sau Filozofie. Toate evaluarile vor fi sustinute in scolile de provenienta, de la ora 9:00.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis, spune ca va incerca sa le ofere elevilor conditii precum cele de la examenele finale. „In toate salile de examinare, vor fi camere de supraveghere. Daca nu vor fi mai multe, cel putin una va fi sigur”, a declarat inspectorul general al ISJ, Cornel Petroman.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO