Ancheta la Spitalul Judetean din Timisoara. Rudele unui pacient decedat, acuza medicii de neglijenta

29-01-2013 10:26


 Un barbat de 65 de ani a avut parte numai de suferinta in ultimele zile ale vietii sale.

 In preajma Craciunului, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara, dupa ce a fost diagnosticat cu pancreatita acuta. 
Pe parcursul internarii, a facut un atac cerebral si ar fi suferit si o fractura de shold, se plang rudele sale. De fapt, asta e marea suparare a oamenilor, cA bolnavul n-ar fi fost ingrijit cum trebuie in spital.  Acum, au de gand sa depuna plangeri la politie si la Colegiul Medicilor. 

Barbatul a aflat anul trecut ca este bolnav, iar in preajma Craciunului s-a dus la spital cu sotia si fiica sa. Cand a suferit atacul cerebral, medicul care l-a tratat a descoperit ca are si o fractura de sold.

"Dupa accidentul vascular cerebral, cam la doua zile a inceput sa acuze dureri la piciorul stang. Eu am zis, mai asa sunt barbatii mai sensibili", a spus Lizeta Tarcea, sotia victimei. 

"Suspiciunea a venit de la faptul ca a aparut o fractura de sold in timpul in care pacientul era internat in spital. Se pare ca nu asta a fost cauza decesului, ci o alta afectiune care s-a descoperit post-mortem", a spus managerul Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, Ciprian Bogdan.

La spital, a inceput o ancheta, pentru a se stabili ce s-a intamplat.

 


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO