Elevul Macron filmat sarutandu-si profesoara, care i-a devenit ulterior sotie. Portretul posibilei viitoare prime doamne

Dată publicare: 24-04-2017 12:46
Dată actualizare: 27-04-2017 07:01


Brigitte Trogneux este sotia candidatului favorit la prezidentialele Emmanuel Macron si spera sa devina noua Prima Doamna a Frantei, noteaza DailyMail.

In ciuda faptului ca Brigitte este cu 25 de ani mai in varsta decat sotul sau Emmanuel Macron (39 de ani), iubirea dintre cei doi rezista.

Brigitte (64 de ani) isi aminteste inceputul relatiei lor, cand ea era profesoara lui Emmanuel si a fost ceruta in casatorie.

"La varsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice ai face eu tot o sa ma casatoresc cu tine", isi aminteste Brigitte.

Relatia dintre cei doi a inceput cand Macron avea 18 ani si a jucat in piesa de teatru a profesoarei sale, la o scoala privata din Amiens, Nordul Frantei. In acel moment, Brigitte era casatorita si era mama a trei copii, iar Macron era pasionat de literatura si isi dorea sa devina scriitor.

Macron s-a mutat la Paris pentru a-si finaliza ultimul an de studiu, insa nu si-a uitat profesoara preferata: "Ne sunam reciproc tot timpul. Ne petreceam ore intregi stand la telefon".

Dupa ce relatia dintre cei doi a devenit serioasa, Brigitte a divortat de sotul sau si s-a mutat la Paris pentru a-i fi aproape lui Macron.

Cei doi s-au casatorit in 2007, iar acum se implica in campania electorala a sotului sau. In ciuda diferentei de varsta dintre ei, Brigitte nu se ascunde, ci isi sustine sotul.

"Noi nu ne ascundem. Ea este aici in viata mea, ea intotdeauna a fost acolo", a afirmat Macron pentru un post de televiziune franceza.

Brigitte isi doreste sa devina Prima Doamna a Frantei si isi sprijina activ sotul pe intreaga perioada a campaniei.

"Daca voi fi ales - nu, imi pare rau, daca vom fi alesi - ea va fi acolo langa mine", afirma Macron pentru aceeasi televiziune.

Momentul in care Emmanuel Macron, care avea atunci 15 ani, o saruta pe Brigitte Trogneux, cu 25 de ani mai in varsta, a fost surprins pe camera.

Pe atunci, Brigitte era profesoara candidatului la presedintia Frantei, pentru ca mai tarziu sa divorteze si sa devina sotia lui Emmanuel.

Imaginile au fost surprinse in 1993, in timpul unui spectacol de teatru in care a jucat Emmanuel Macron. La final, el o saruta pe obraz pe Brigitte.

 


Emmanuel Macron sur scène à 14 ans de france3

Tags: macron, franta, sotie,


VIDEO PROTVPLUS.RO