CTP, după vot: L-a imitat pe Liviu Dragnea în timp ce rostește o ”frază istorică”. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Cristian Tudor Popescu a comentat la ProTV cu prezentatorul Cristian Leonte rezultatele alegerilor europarlamentare.

Cristian Leonte: Cine ar putea forța PSD să plece de la guvernare și cum?
CTP: Problemele acum le va avea domnul Dragnea, dar nu mai interesează că e Dragnea sau nu șeful PSD. Ce interesează acum este guvernul şi este posibilă în actuala conjunctură o nouă înțelegere în Parlament în urma căreia să pice acest guvern.

Cristian Leonte: Ce va face PSD acum?
CTP: Evident va încerca să păstreze guvernarea, indiferent de cât va mai rămâne Dragnea în fruntarea partidului. Însă este foarte greu să mai facă acest lucru deoarece cine se asociază cu acest guvern, PSD-ALDE-Dăncilă, ştie că va pierde în vederea alegerilor viitoare. Şi nu-şi poate permite asta. Aş vrea să spun ceva. Românii au dovedit cel puţin două lucruri acum.  Mai întâi că sunt deștepți, dar nu ca în inmnul național, ci deştepţi, adică inteligenţi. Au avut o formidabilă rezistență la prostirea în faţă. Gândiţi-vă ce ni s-a aruncat în cap de către PSD-ALDE, în frunte cu domnul Dragnea. Ce bazaconii, ce baliverne, am putut să auzim în aceşti doi ani şi jumătate, ce-am putut să auzim în ultimele luni?! Am fost reduşi la stadiul de maimuţe antropoide de aceşti oameni. Au crezut că îi pot prosti în faţă pe români. Ni s-au băgat banane prin gard. Asta au făcut aceşti domni din coaliţia de guvernare.Va mai dăm 100 de lei ca nea Nicu. Ei au crezut că aşa au rezolvat problema. Au crezut că românii nu au suflet, nu au creier. Aşa le-au vorbit, au crezut că e suficient să fie mituiţi şi prostiţi. Iată că ...să ştiţi că rar mi se întâmplă să am sentimentul din seara asta. Sunt uşor fericit. Sunt şi eu rar fericit că sunt român.

Cristian Leonte: Ați văzut un pas înapoi sau ați văzut că se mută totul în CEx sau că negocierile sunt deschise, ați văzut un lider înfrânt, unul victorios? Ce ați văzut?
CTP: Am văzut încă o râgâială din vremea ceaușismului, adică atunci când vezi că ceea ce ai susținut, prin toate mijloacele cât ai putut de ticăloase, pică, așa se întâmpla la şedinţe, la partid sus. Când respectivul vedea că se schimbă orientarea, începea să susţină contrariul ca şi cum nici usturoi n-a mâncat, nici gura...

Cristian Leonte: Vorbiţi de referendum?
CTP: Da, istorică fraza domnului Dragnea: ”Am susţinut întotdeauna temele de la referendum”. Aşa se făcea la partid înainte. Încă o râgâială ceauşistă. Apoi ar fi fost un ultim gest, mai avea o şansă, domnul Dragnea să nu fie laș, să-şi dea demisia. Atât să spună: Rezultatul ăsta arată clar că eu trebuie să-mi dau demisia.

Citește și
Călin Popescu Tăriceanu
Alegeri europarlamentare 2019. Reacţia lui Tăriceanu: "Noaptea e un sfetnic bun"

Cristian Leonte: Va merge în faţa colegilor, în Cex.
CTP: În faţa colegilor? El trebuie să răspundă în fața poporului român, nu în fata colegilor lui. Asta n-a priceput. Răspund în Cex. Nu, domnule! Răspunzi în fața românilor pentru că i-ai guvernat. Nu i-a guvernat pe Oprișan şi Dăncilă.V-aş ruga stimaţi telespectatori în legătură cu acest personaj pe care l-am văzut adineauri să meditaţi la zicerea să. Singura care va rămâne: nu vreau să ies ca prostul din funcţie şi din viaţă. Hotărâţi dumneavoastră acum cum a ieşit domnul Liviu Nicolae Dragnea astă seară!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și...
Rezultate alegeri europarlamentare. Familiile politice tradiţionale au pierdut teren
Rezultate alegeri europarlamentare. Familiile politice tradiţionale au pierdut teren

Rezultate alegeri europarlamentare în statele UE. De joi încoace, 400 de milioane de europeni cu drept de vot au fost aşteptaţi la urne în cele patru zile ale alegerilor europarlamentare. Este un scrutin pentru viitorul Uniunii Europene.

Alegeri europarlamentare 2019. Reacţia lui Tăriceanu:
Alegeri europarlamentare 2019. Reacţia lui Tăriceanu: "Noaptea e un sfetnic bun"

Liderul ALDE a ţinut o scurtă conferinţă de presă după anunţarea rezultatului alegerilor europarlamentare.

Batranul de 85 de ani care a venit din America special ca sa voteze in tara
Batranul de 85 de ani care a venit din America special ca sa voteze in tara

Membrii sectiilor de votare au avut o zi plina aproape peste tot in tara, mai ales acolo unde sunt si centre studentesti.

Alegeri europarlamentare 2019. Anunţul lui Dragnea despre candidatul PSD la preşedinţie
Alegeri europarlamentare 2019. Anunţul lui Dragnea despre candidatul PSD la preşedinţie

Liderul PSD a făcut duminică seară declaraţii, după ce au fost anunţate rezultatele obţinute de social-democraţi.

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. PSD, la egalitate cu PNL
REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. PSD, la egalitate cu PNL

Rezultate exit-poll alegeri europarlamentare 2019. Potrivit estimărilor de la urne, PSD, PNL și USR-PLUS au terminat pe primele locuri, la distanță foarte mare de locul 4.

Recomandări
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește

În așteptarea iernii, toată Europa tremură. Dependența de gazele naturale rusești, dar și creșterea fără precedent a inflației creează mari probleme.    

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor
Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor

Actorul american Alec Baldwin a anunţat că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care îl mânuia în timpul filmărilor la westernul "Rust".