Vladimir Putin recunoaste public: Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

Ultima actualizare: 01-11-2012 19:02
femeie zombie

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.

Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.

Potrivit Herald Sun, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntate de ministrul rus al apararii, Anatoli Serdyukov.

Practica socanta care starneste controverse in randul parintilor. Uite la ce experimente bizare sunt supusi bebelusii

Dispozitivele au fost testate pentru controlul multimilor, iar cand au fost indreptate spre o anumita persoana, temperatura corporala a acesteia a crescut brusc, ca si cand ar fi fost “pusa intr-un cuptor cu microunde”.

Cu toate acestea, cercetatorii mai au multe de invatat despre arma. Studiile au inceput inca din anii 1950, cand s-a declansat o competitei intre Rusia si Statele Unite.

In prezent se stie ca undele electromagnetice afecteaza creierul, starile psihice si pot transmite comenzi sau sugestii direct in mintea unei persoane.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO