Tamas e singurul roman care va juca in Premier League

Gabriel Tamas

Gabriel Tamas va fi singurul roman care va evolua intr-o echipa din Premier League. Formatia West Bromwich Albion a anuntat ca a reusit sa definitiveze transferul romanului care era legitimat la francezii de la Auxerre.

Tamas va fi jucatorul englezilor, cu acte in regula, de la 1 iulie si va ava ocazia sa se dueleze cu Lampard, Drogba, John Terry , Steven Gerard si alti jucatori de calibru din campionatul englez.
 

Fotbalistul roman devine astfel prima achizitie a clubului pentru noul sezon, care va incepe la toamna. Conform presei din Anglia, romanul a fost transferat in schimbul sumei de 800.000 de lire sterline. El a jucat pentru West Bromwich Albion din luna ianuarie. In prealabil, fusese imprumutat de Auxerre la Dinamo Bucuresti.

La englezi, Tamas a jucat in 25 de meciuri, a inscris 2 goluri si a reusit sa promoveze in Premier League.

Mai multe detalii gasiti pe www.sport.ro

Citește și
Gigi Becali le-a dus oua rosii europarlamentarilor de la Bruxelles
SOC! Steaua se muta la Buzau
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Mutu e dorit in... Uzbekistan
Mutu e dorit in... Uzbekistan

Adi Mutu ar putea ajunge sa joace in Uzbekistan. Echipa Buniodkor Taskent insista sa il achizitioneze pe atacantul de la Fiorentina, titreaza cotidianul italian La Repubblica.

SOC! Steaua se muta la Buzau
SOC! Steaua se muta la Buzau

Gigi Becali s-a decis! Steaua se muta la Buzau din sezonul viitor, pentru ca patronul nu are bani sa achite taxele pentru stadionul Ghencea. Scapa si de chiria mare si de mania fanilor din Ghencea.

Mircea Sandu: Poate in 2014 ne mai calificam la un turneu final
Mircea Sandu: Poate in 2014 ne mai calificam la un turneu final

Mircea Sandu nu cre de Romania ar fi meritat un loc la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Mai mult, seful de la Casa Fotbalului prevede o noua seceta de performante.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.