A inceput procesul uciderii handbalistului Marian Cozma


Ultimul update: Duminica 10 Iunie 2012 02:09
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport

Cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, injunghiat in februarie 2009, a revenit in actualitate. Luni, la Tribunalul din Veszprem, a inceput procesul in care principalul acuzat sustine ca este nevinovat.

Acuzatul, Sandor Raffael, nu s-a exprimat direct in fata tribunalului, insa a mentinut declaratiile date la politie, a anuntat judecatorul Balazs Nemeth, citat de agentia de presa MTI.

"Acuzatul sustine in continuare ca nu a injunghiat pe nimeni, nici in barul Patriota, nici pe strada, si ca nu avea cutit", a declarat Nemeth.

Marian Cozma, care juca la MKB Veszprem, a fost injunghiat mortal, in data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesic, grav raniti si ei.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Puteti vedea aici imagini dinainte si dupa macel!

Mai multe persoane sunt puse sub acuzare in acest caz: doi barbati pentru complicitate la omor, alti doi pentru tentativa de omor, precum si un barbat si o femeie pentru ca i-au ajutat pe acuzati sa paraseasca tara.

Verdictul va fi anuntat peste mai multe saptamani, judecatorul prevzand 29 de zile de audieri.

Daca vrei sa stii cine a fost Marian Cozma, citeste aici portretul handbalistului!

Locuitorii din Veszprem au ridicat o statuie in memoria lui Marian Cozma
Ucigasii handbalistului Marian Cozma au fost pusi oficial sub acuzare
O tara injunghiata in inima - documentarul despre moartea lui Marian Cozma!
VIDEO PROTVPLUS.RO