Caz socant pentru medici. Ce a patit un barbat, dupa ce si-a injectat steroizi. VIDEO EXPLICIT

Dată publicare: 11-08-2011 10:04
Dată actualizare: 20-10-2012 20:15


Steroizi

Din dorinta de a avea bicepsi uriasi, un barbat a ajuns la urgenta, unde medicii i-au stors synthol din brat. Atentie, imagini socante!

Syntholul este una dintre cele mai controversate substante folosite in culturism. A fost conceput la inceputul anilor '90 de catre inventatorul si culturistul german, Chris Clark, scrie site-ul steroizi.ro. Nu exista substanta activa in acest steroid, ci doar o substanta uleioasa pe care corpul are dificultati in a o metaboliza. Lucru care s-a intamplat si in cazul tanarului de mai sus.

Site-urile de profil atrag atentia ca folosirea steroizilor sau a altor produse asemanatoare implica riscuri foarte mari. Insa, din dorinta de a avea o musculatura bine definita, multi tineri recurg la acesta metoda.

Pentru ca pot duce la decesul celui care ii foloseste, steroizii sunt interzisi prin lege in SUA. In Romania insa, se pot procura fie cu ajutorul unei farmaciste "binevoitoare", fie de pe piata negra.

Riscurile nu sunt importante, atunci cand vrei sa arati bine! Sau cel putin asa par sa isi spuna cei care isi injecteaza astfel de susbstante in bicepsi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO