Halep, învinsă de Elina Svitolina, la Turneul Campioanelor

30-10-2019 13:14

halep

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a pierdut meciul cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA), scor 5-7, 3-6, în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. Elina se califică în semifinale.

HALEP- SVITOLINA: 5-7, 3-6
 

DESFĂŞURAREA PARTIDEI:


Ultimul game a fost extrem de disputat. Svitolina a început slab, iar Simona a avut două mingi de break, ratate din cauza a două greșeli. Elina a revenit și a închis game-ul și setul.

3-5, Break Svitolina: Simona a avut din nou un game slab, în care a servit sub media obișnuită. Elina a profitat, a returnat foarte bine și va servi pentru câștigarea meciului.

3-4, Game Svitolina: Elina e din nou în avantaj și pune presiune pe Halep. Svitolina greșește mai puțin și trimite în teren loviturile venite de la Halep.

3-3, Game Halep: Simona a câștigat game-ul și egalează. Jocul este din nou foarte echilibrat și pe muchie de cuțit, ambele jucătoare alternând loviturile foarte bune cu greșelile neforțate.

Simona Halep: „Nu joc așa cum trebuie. Asta e opinia mea. Simt că nu o deranjez”

Darren Cahill: „O deranjezi! Ea aleargă mult. Tu ataci, ea se apără. Jocul de pe linia de fund e foarte bun, la fel și forehandul. Controlezi raliurile. Ea trăiește pe urma erorilor făcute de tine. Și erorile vin după loviturile grabite. Folosește slice-ul.”

2-3, Game Svitolina: Elina preia din nou conducerea. Game-ul a fost unul lung și echilibrat. La ultima minge, Halep a trimis mingea în afara terenului.

2-2, Break Svitolina: Game dramatic între cele două jucătoare. Svitolina egalează după un game aspru, cu multe răsturnări de situație.

Mary Pierce, jucătoare de tenis: „Simt că Simona se grăbește prea mult și forțează. Pare că vrea ca loviturile să fie mai bune decât e nevoie!”

2-1, Break Halep: Simona este pentru prima dată în avantaj. A reușit un game foarte bun și a returnat agresiv, controlând punctele. La 40-0, românca a trimis un retur direct câștigător.

1-1, Game Halep: Simona a avut ceva dificultăți în acest game, rezistând cu greu atacurilor adversarei. Halep s-a redresat pe final, reușind să câștige și să egaleze scorul la game-uri.

0-1, Game Svitolina: Elina preia conducerea în setul doi. Svtiolina a servit foarte bine și a fost mai hotărâtă, lovind mai precis în acest game.

A început setul doi. Elina Svitolina servește prima

5-7, SET Svitolina: Elina Svitolina câștigă setul. Halep a avut o cădere inexplicabilă în acest game. A servit slab și a făcut mai multe greșeli, iar Elina a profitat.

5-6, Game Svitolina: Elina este din nou în avantaj, iar Simona va servi pentru a rămâne în set. Game-ul a fost unul lung și echilibrat, Svitolina profitând de erorile făcute de Halep pe final.

Simona Halep - Elina Svitolina 5-5 : Setul 1 intră în prelungiri. Simona și-a câștigat serviciul, chiar dacă a comis o dublă greșeală. La 30-15, românca a trimis un backhand în diagonală spectaculos, care a căzut pe linie, iar Svitolina nu a avut nicio reacție

Simona Halep - Elina Svitolina 4-5: Ucraineanca își câștigă serviciul cu un punct spectaculos

Simona Halep - Elina Svitolina 4-4: Game spectaculos între cele două jucătoare. Simona a salvat două mingi de break 
 
Simona Halep - Elina Svitolina 3-4: Simona Halep nu a reușit al doilea break consecutiv. Românca a apelat deja la Darren Cahill, a solicitat on-court coaching.

Simona Halep - Elina Svitolina 3-3: Campioana din România a avut o revenire de senzație și a egalat situația primului set.

Simona Halep - Elina Svitolina 1-3: Simona reușește să mai reducă din diferență. A câștiat primul game din acest meci pe propriul serviciu.

Simona Halep - Elina Svitolina 0-3: Început perfect pentru Elina Svitolina.

Simona Halep - Elina Svitolina 0-2: Elina Svitolina a câștigat al doilea game al meciului pe serviciul campioanei noastre și a reușit primul break al partidei.

Simona Halep - Elina Svitolina 0-1: Adversara Simonei s-a impus la 0 în primul game al partidei.
 

Halep are nevoie să câștige meciul cu Elina Svitolina, după care va aștepta victoria Biancăi Andreescu în duelul cu Karolina Pliskova.

Acest scenariu ar implica nu doar calificarea directă a Simonei în semifinale, nemaiavând nevoie doar de un rezultat pozitiv în tulimul meci al grupei, cu Pliskova, ci și asigurarea locului 1 în Grupa Violet, aspect important, întrucât ar înfrunta ocupanta locului secund din Grupa Roșie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Tags: halep, meci, svitolina,


VIDEO PROTVPLUS.RO