Presa spaniolă: ”Schumacher nu poate vorbi, dar comunică prin intermediul ochilor”

29-09-2020 22:42


Schumacher

Fosta legendă din Formula 1, Michael Schumacher, și-ar continua recuperarea, după teribilul accident de la schi din 2013, într-o casă din Mallorca, Spania, transmite presa spaniolă.

Schumacher ar fi fost mutat, din locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, într-o vilă din Mallorca, pe care soția sa, Corinna, ar fi achiziționat-o în urmă cu un an și jumătate.

Ziarul spaniol Mundo Deportivo relatează că Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, i-a spus unui concurent, alături de care participă la un reality-show, că ”Schumacher nu poate vorbi, dar comunică prin intermediul ochilor”.

Modelul, în vârstă de 40 de ani, participă la un reality-show în Italia, la televiziunea Mediaset, și a fost suprinsă discutând cu alt concurent despre situația lui Schumacher.

”Familia s-a mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita”, ar fi spus Gregoraci.

Fostul pilot a câştigat două titluri mondiale cu Benetton, formație condusă de Briatore, în 1994 şi 1995.

Michael Schumacher este considerat unul dinte cei mai buni piloți de Formula 1 din istorie, după ce a obținut în cariera sa șapte titluri mondiale.

În decembrie 2013, Schumacher a suferit o traumă gravă la cap, în timp ce schia în stațiunea Meribel, din alpii francezi.

Acesta a stat în comă indusă la spitalul din Grenoble până în iunie 2014, când a fost mutat la Spitalul Universității din Lausanne, Elveția. Ulterior, a fost dus în locuința sa din Gland.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: D.B.

VIDEO PROTVPLUS.RO