O tânără speranță a sportului s-a sinucis de ziua ei. Luase medalia de bronz la juniori


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018 18:19
Categorie: Stiri Sport
ellie scoutter

O tânără speranţă a snowboard-ului, care avea mari şanse să reprezinte Marea Britanie la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022, s-a sinucis chiar de ziua ei.

Ellie Souter a murit chiar de ziua ei, miercuri, când a împlinit 18 ani. Tatăl său în vârstă de 53 de ani, care s-a mutat în Franţa alături de Ellie, în 2010, le-a spus prietenilor că şi-a pierdut "sufletul pereche", potrivit The Sun

Ellie era considerată una dintre marile speranţe ale Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022. Anul trecut, în Turcia, ea a obţinut singura medalie a Marii Britanii la Festivalul olimpic al tineretului european.

Adolescenta a fost forţată la începutul anului, din motive financiare, să nu mai concureze, dar avea de gând să participe la Campionatul Mondial de Juniori care urma să se desfăşoare luna viitoare în Noua Zeelandă.

Când a obţinut medalia de broz în Turcia, la numai 16 ani, Ellie a declarat: "Sunt puţin emoţionată. Am plâns când am trecut linia de finiş. Sper că nu este ultima medalie pe care o voi câştiga pentru Marea Britanie. Vrea să concurez în 2022, la Beijing"
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO