O fosta mare campioana cere retragerea titlurilor Sharapovei. "Eu n-am avut o echipa care sa ma ajute sa trisez"

Dată publicare: 08-03-2016 17:04
Dată actualizare: 11-03-2016 07:04


Maria Sharapova - getty

Fosta dubla campioana de la Australian Open, Jennifer Capriati, a atacat-o in termeni duri pe Maria Sharapova dupa ce aceasta a recunoscut public ca a folosit o substanta interzisa.

Cariera lui Jennifer Capriati s-a incheiat din cauza unei accidentari, dupa ce sportiva din SUA a castigat doua titluri la Australian Open si unul la Roland Garros.

Odata cu anuntul Sharapovei ca a folosit meldonium, un medicament ce poate fi folosit pentru a imbunatati circulatia sangelui, Capriati a lansat un atac dur pe Twitter.

"A trebuit sa arunc prosopul si renunt. Nu aveam o echipa scumpa de doctori care sa gaseasca o metoda prin care sa trisez, sa pacalesc sistemul si sa astept sa ma ajunga stiinta din urma".

"Ce sens are sa iei medicamente de inima, care o ajuta sa isi revina mai repede, daca nu ai o boala de inima?"

"Intotdeauna se rezuma totul la un singur lucru: bani!"

Capriati a mai cerut ca toate cele 35 de titluri, inclusiv cel castigat in fata Simonei Halep in 2014 la Roland Garros, sa fie retrase. Un lucru similar i s-a intamplat lui Lance Armstrong dupa ce s-a aflat ca a condus un adevarat program de dopaj in echipa sa. Armstrong a ramas atunci fara toate medaliile castigate in Turul Frantei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO