ANGLIA - RUSIA 1-1. Haos pe stadion dupa ce rusii au egalat in ultimul minut. REZUMATUL VIDEO

anglia - rusia - agerpres

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. ZIUA 2. Rezultatele de sambata: Albania - Elvetia 0-1 (grupa A), Tara Galilor - Slovacia 2-1 (grupa B,) si Anglia - Rusia 1-1 (grupa B).

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. ZIUA 2. Toata Romania vede Romania! ProTV transmite cea mai importanta competitie a anului 2016 - UEFA EURO 2016.

REZULTATELE ZILEI, 11 IUNIE, LA UEFA EURO 2016
►ALBANIA- ELVETIA 0-1/ CLICK AICI PENTRU REZUMAT VIDEO ALBANIA - ELVETIA 0-1
►TARA GALILOR - SLOVACIA 2-1/ CLICK AICI PENTRU REZUMAT VIDEO TARA GALILOR - SLOVACIA 2-1
►ANGLIA - RUSIA 1-1|
CLICK AICI PENTRU REZUMAT VIDEO ANGLIA -RUSIA 1-1

Citește și
Romania - Euro 2016 - Agerpres
ROMANIA - FRANTA 1-2 in debutul UEFA EURO 2016. Urmareste toate golurile si fazele importante ale meciului. REZUMAT VIDEO
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

La final, pe stadion s-a creat o adevarata busculada. Suporterii rusi au fugit cu torte spre cei englezi, care de teama au rupt-o la fuga. Englezii au fost nevoiti sa sara gardurile pentru a nu ajunge in centrul incidentelor.

Minutul 94 - final de meci -

Minutul 93 Incidente in sectorul suporterilor rusi.

Minutul 92 GOOOL Rusia! Berezutski egaleaza in ultimele minute CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL!

Minutul 88: Incidente in peluza rusilor unde suporterii au aprins torte

Minutul 73: GOOOL Anglia! Dier a deschis scorul cu o executie superba, din lovitura libera CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL!

Minutul 70: Ocazie IMENSA pentru englezi. Rooney suteaza puternic de la 15 metri, Akinfeev respinge in bara.

Minutul 63: Momente bune pentru Rusia. Ocazie mare pentru Smolov care suteaza de la 20 de metri, mingea se duce putin pe langa poarta

Minutul 61: Berezutski trimite cu capul pe langa poarta.

Minutul 59: Dier a respins gresit o lovitura de colt si a fost la un pas de autogol

Minutul 55
: Wayne Rooney trimite pe langa poarta.

Minutul 46: A inceput repriza a doua cu Anglia in atac

Minutul 45 - final de prima repriza -

Minutul 34. Ocazie mare pentru Wayne Rooney. Suteaza puternic pe centrul portii dar Akinfeev respinge. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA!

Minutul 22: O noua ratare a lui Lallana dintr-o situatie asemanatoare cu cea din debutul meciului. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA

Minutul 9: Harry Kane castiga un duel aerian, dar trimite cu capul mult peste.CLICK AICI PENTRUA VEDEA FAZA!

Minutul 7: Ocazie imensa pentru Anglia. Adam Lallana suteaza periculos pe poarta, dar portarul Rusiei a reusit sa respinga in corner. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA!

Minutul 2: Atmosfera incendiara pe stadion

Minutul 1: A inceput partida de pe Velodrome!

UPDATE Dupa incidentele de azi politia a fost nevoita sa intervina in forta si in jurul stadionului Velodrome, pentru a calma cele doua grupuri de suporteri, inainte de meci.

UPDATE: ECHIPELE DE START

Anglia: Hart - Walker, Cahill, Smalling, Rose - Dier, Alli - Lallana, Rooney, Sterling - Kane

Antrenor: Roy Hodgson

Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Berezutski, Ignashevich, Schennikov - Shatov, Neustadter, Golovin - Kokorin, Dzyuba, Smolov

Antrenor: Leonid Slutski

UPDATE Noi incidente intre suporteri au avut loc, sambata, la Marsilia, politistii fiind nevoiti sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a calma situatia, informeaza AFP.

Incidentele au avut loc in zona Portului Vechi, unde se aflau cateva sute de fani, multi dintre ei vizibil sub influenta bauturilor alcoolice.

"Politia a intervenit dupa ce au izbucnit violente intre suporteri englezi, rusi si francezi. A fost un scandal impresionant, dar calmul a revenit in cateva minute", a declarat Laurent Munez, reprezentant al autoritatilor locale.

Cei aproximativ 250 de politisti care au intervenit au folosit gaze lacrimogene, iar suporterii au parasit zona in fuga, retragandu-se pe strazile din apropiere. Multi dintre fanii care alergau aveau cate o sticla in mana.

UPDATE Tara Galilor a invins Slovacia, scor 2-1, in grupa B, la Uefa Euro 2016 in primul meci din grupa B de la Campionatul European. Pentru Tara Galilor au marcat Bale '10 si Robson-Kanu '81, iar pentru Slovacia a inscris Duda '61.

UPDATE  Hal Robson-Kanu marcheaza si aduce Tara Galilor in avantaj

UPDATE Gareth Bale i-a provocat o fractura de piramida nazala unui suporter, sambata, in timp ce facea incalzirea dinaintea meciului cu Slovacia, care se disputa la Bordeaux, in grupa B a Euro-2016, scrie As. Bale s-a apropiat dupa incident de zona in care se afla suporterul respectiv pentru a-si cere scuze.

UPDATE Ondrej Duda egaleaza in repriza a doua pentru slovaci

UPDATE Gareth Bale deschide scorul pentru Tara Galilor in meciul cu Slovacia din lovitura libera

UPDATE Selectionerul Elvetiei a anuntat dupa victoria cu Albania ca in urmatorul meci nu este interesat de egal cu Romania, ci doar de victorie.

"Franta nu a avut un meci usor cu Romania. Noi am avut nevoie de portarul nostru pentru a castiga meciul cu Albania. Noi trebuia sa inchidem mai devreme meciul. Romania din punctul meu de vedere e favorita pentru locul doi. Noi suntem outsideri. Trebuie sa ne bucuram de acest moment. Noi speram sa inchidem ecuatia calificarii dupa meciul cu Romania", a spus Petkovici dupa meci.

UPDATE A inceput Tara Galilor- Slovacia, doua dintre surprizele de la acest Campionat European

ECHIPELE DE START:

Tara Galilor: Ward - Davies, A. Williams, Chester - N. Taylor, Ramsey, Edwards, Allen, Gunter - Bale, J. Williams.

Slovacia: Kozacik - Pekarik, Skrtel, Durica, Svento - Kucka, Hrosovsky, Hamsik - Mak, Duris, Weiss

UPDATE Elvetia a invins Albania cu scorul de 1-0, pe stadionul Bollaert-Delelis din Lens, in Grupa A de la EURO 2016. Romania va juca pe 15 iunie contra Elvetiei. ''Nati'' s-a impus la limita, prin golul marcat de Fabian Schaer (5), desi a avut o bara si a jucat mai bine de o repriza in superioritate numerica. Albania putea smulge o remiza in extremis, dar a ratat o ocazie uriasa in finalul jocului. Elvetienii au deschis rapid scorul, prin Fabian Schaer (5), care a marcat cu capul, dupa corner executat de Shaqiri, devansand interventia portarului Berisha.

Elvetia a controlat finalul primei reprize, avand trei ocazii mari de gol. Albania a ramas in zece oameni in min. 37, cand Lorik Cana a comis hent in marginea propriului careu si a primit al doilea cartonas galben, devenind primul jucator eliminat la EURO 2016. Din lovitura libera care a urmat, Shaqiri a tras in bara. Dzemaili (42) a sutat pe langa, iar apoi Seferovic (43) a ratat singurul cu portarul Berisha. Cea mai mare ocazie a albanezilor a fost irosita de Gashi (87), care a ratat singur cu Sommer.

UPDATE Meciul de astazi ii aduce fata in fata pe doi dintre cei opt frati prezenti la Euro 2016. Este vorba despre Taulant Xhaka care joaca pentru Albania, tara in care s-au nascut parintii lui si Granit Xhaka care joaca pentru Elvetia, tara in care a crescut. Mama lor a fost surprinsa in tribune la meci, purtand un tricou prin care isi sustine baietii.

Minutul 36: Albania ramane in 10 oameni dupa eliminarea lui Cana pentru un hent intentionat. Este astfel primul jucator eliminat la acest turneu final.

Minutul 5: Gol Elvetia! Shaqiri bate bine un corner iar Fabian Schar deschide scorul cu o lovitura de cap.

UPDATE  A inceput al doilea meci de la Euro!

 

UPDATE LIVE de pe stadionul din Lens, inainte de Albania - Elvetia,  realizat  de Costi Mocanu

UPDATE Echipele de start:

Albania: Berisha - Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli - Xhaka, Kukeli, Abrashi - Lenjani, Sadiku, Roshi

Elvetia: Sommer - Lichsteiner, Schar, Djouru, Rodriguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi - Seferovici

UPDATE Albanezii s-au strans in numar mare la meciul cu Elvetia

Selectionerul Elvetiei vrea ca elevii lui sa joace "cu zambetul pe buze"

Selectionerul nationalei Elvetiei, Vladimir Petkovic, a declarat vineri ca vrea ca elevii lui sa joace "cu zambetul pe buze" impotriva Albaniei, sambata, de la ora 16,00, in Grupa A a EURO 2016, din care mai fac parte Romania si Franta, gazda competitiei, scrie France Football.

"Intotdeauna intr-un meci exista emotii si asa se va intampla maine, dar trebuie sa le transformam in ceva pozitiv", a spus Petkovic, facand aluzie la faptul ca unii jucatori ai lui sunt de origine albaneza sau kosovara. Mai mult, sambata doi frati vor fi adversari: Granit Xhaka joaca pentru Elvetia, iar Taulant Xhaka, pentru Albania.

"Trebuie sa abordam acest meci cu zambetul pe buze, fiind cu adevarat bucurosi ca ne aflam aici si dornici sa facem totul ca sa castigam. (...) Va trebui sa ramanem calmi, concentrati, sa fim siguri de felul in care trebuie sa jucam si mai ales sa gresim mai putin decat adversarul", a continuat Petkovic.

"Il cunosc bine pe Gianni De Biasi (selectionerul Albaniei), poate avea o influenta mare asupra jocului echipei sale tinand cont de experienta pe care a strans-o la echipele pe care le-a antrenat", a adaugat el.

Elvetia debuteaza la Campionatul European cu Albania, la 11 iunie, apoi va evolua cu Romania, la 15 iunie, iar in ultimul meci va intalni Franta, la 19 iunie.

Xherdan Shaqiri: Elvetia si Franta sunt favoritele Grupei A, dar Romania nu este un adversar usor

Elvetia si Franta sunt favoritele Grupei A, dar Romania nu este un adversar usor, a declarat Xherdan Shaqiri, mijlocasul nationalei din Tara Cantoanelor, pentru site-ul UEFA.

"Elvetia si Franta sunt favorite clare in grupa noastra, dar Romania aproape ca nu a primit goluri in preliminarii, asa ca nu va fi un meci usor impotriva lor", a estimat Shaqiri, fotbalistul echipei engleze Stoke City.

"Primul nostru obiectiv e sa ne calificam in optimi de finala. Avem un potential important sa facem o figura frumoasa. EURO se desfasoara foarte repede si poti sa ajungi destul de rapid in semifinale, insa de asemenea poti sa te intorci foarte curand acasa. De aceea trebuie sa ne concentram intai asupra fazei grupelor", a afirmat el.

Mijlocasul a vorbi despre atuurile nationalei sale: "Suntem solizi, puternici si foarte valorosi ca echipa. Am castigat majoritatea meciurilor si am obtinut cele trei puncte. Cred ca asta ne caracterizeaza: suntem foarte puternici ca echipa si putem face fata foarte bine unor situatii grele. Sigur, avem si jucatori care pot decide soarta unui meci, dar cred ca in ultimii ani echipa noastra a fost caracterizata de soliditate. Jucam un fotbal ofensiv foarte bun, nu ne aparam".

Shaqiri, fotbalist de origine kosovara, a dezvaluit ca inaintea tragerii la sorti le-a spus parintilor sai ca Elvetia va intalni Albania.

Sondaj L'Equipe: Franta este principala favorita la castigarea Campionatului European

Echipa nationala a Frantei, adversara Romaniei in meciul de deschidere de la Campionatul European, este principala favorita la castigarea competitiei, intr-un sondaj efectuat de L'Equipe. Nationala Frantei este vazuta castigatoare de 49 la suta din cei 107.605 de participanti la vot. Alte favorite la castigarea Euro-2016 sunt Germania (16 la suta), Anglia (9 la suta), Belgia (8 la suta), Spania (6 la suta), Portugalia si Italia (cate 4 la suta). Doar 4 la suta din participantii la vot considera ca va exista o castigatoare surpriza la competitia din Franta.

Ciocniri intre fani britanici si localnici, in Marsilia

Politia a intervenit in noaptea de joi spre vineri pentru a aplana un conflict izbucnit intre fani britanici si localnici, in Marsilia, cu cateva ore inainte de debutul turneului final al EURO 2016 din Franta, scrie Reuters.

Un oficial al Politiei a declarat ca doi fani britanici si patru politisti au fost raniti usor in incidentele din orasul-port din sudul tarii. In altercatii au fost implicati, conform sursei, aproximativ 100 de suporteri britanici si in jur de 50 de rezidenti din Marsilia.
 

O gafa a staff-ului Angliei dezvaluie o parte a lotului pentru meciul cu Rusia

Unul din secunzii selectionerului Roy Hodgson pare sa fi facut o gafa si a dezvaluit o parte dintre titularii care vor juca in meciul cu Rusia, de sambata, la debutul Angliei la Campionatul European de fotbal din 2016, dupa ce publicatia The Sun a prezentat miercuri o fotografie cu note scrise in care apar mai multi jucatori selectionati, intre care duo-ul Kane-Vardy in atac, relateaza AFP.

Tabloidul britanic l-a prezentat pe Ray Lewington cu un caiet in mana si cu o foaie scrisa pe care figurau combinatiile de jucatori pentru primul meci al Angliei in grupa B.

Tandemul atat de asteptat compus din Harry Kane (Tottenham) si Jamie Vardy (Leicester) era in atac, in timp ce starul Wayne Rooney ar urma sa evolueze ceva mai jos, iar Eric Dier ar fi unicul mijlocas recuperator.

Fotografia furata cuprindea in total 12 nume aranjate cu posibili titulari si rezervele lor, conform unei scheme tactice pe care Anglia intentioneaza sa o adopte pentru meciul cu Rusia.

Loturile celor 24 de echipe participante la Campionatul European de fotbal

Loturile oficiale ale celor 24 de echipe participante la Campionatul European si numerele purtate de cei 552 de fotbalisti care vor evolua la competitia din Franta sunt urmatoarele:

Grupa A

Albania

Portari: 1. Etrit Berisha (Lazio Roma), 23. Alban Hoxha (FK Partizani), 12. Orges Shehi (KF Skenderbeu);

Fundasi: 18. Arlind Ajeti (Frosinone), 17, Naser Aliji (FC Basel), 15. Mergim Mavraj (FC Koln), 5. Lorik Cana (FC Nantes), 4. Elseid Hysaj (SSC Napoli), 7. Ansi Agolli (Qarabag), 6. Frederic Veseli (FC Lugano);

Mijlocasi: 9. Ledian Memushaj (Pescara), 20. Ergys Kace (PAOK Salonic), 2. Andi Lila (PAS Giannina), 8. Migjen Basha (Como), 21. Odise Roshi (NK Rijeka), 13. Burim Kukeli (FC Zurich), 3. Ermir Lenjani (FC Nantes), 14. Taulant Xhaka (FC Basel), 22. Amir Abrashi (SC Freiburg);

Atacanti: 19. Bekim Balaj (NK Rijeka), 16. Sokol Cikalleshi (Istanbul Basaksehir), 10. Armando Sadiku (FC Vaduz), 11. Shkelzen Gashi (Colorado Rapids);

Selectioner: Gianni De Biasi (Italia).

Franta

Portari: 1. Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), 16. Steve Mandanda (Olympique Marseille), 23. Benoit Costil (Rennes);

Fundasi: 21. Laurent Koscielny (Arsenal Londra), 13. Eliaquim Mangala (Manchester City), 3. Patrice Evra (Juventus Torino), 19. Bacary Sagna (Manchester City), 2. Christophe Jallet (Olympique Lyon), 17. Lucas Digne (AS Roma), 4. Adil Rami (FC Sevilla), 22. Samuel Umtiti (Olympique Lyon);

Mijlocasi: 15. Paul Pogba (Juventus Torino), 14. Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), 5. N’Golo Kante (Leicester City), 6. Yohan Cabaye (Crystal Palace), 18. Moussa Sissoko (Newcastle United), 12. Morgan Schneiderlin (Manchester United);

Atacanti: 7. Antoine Griezmann (Atletico Madrid), 8. Dimitri Payet (West Ham United), 11. Anthony Martial (Manchester United), 20. Kingsley Coman (Bayern Munchen), 9. Olivier Giroud (Arsenal Londra), 10. Andre-Pierre Gignac (Tigres);

Selectioner: Didier Deschamps.

Romania

Portari: 12. Ciprian Tatarusanu (AC Fiorentina), 1. Costel Pantilimon (Watford), 23. Silviu Lung (Astra Giurgiu);

Fundasi: 22. Cristian Sapunaru (Pandurii Targu Jiu), 2. Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), 6. Vlad Chiriches (SSC Napoli), 15. Valerica Gaman (Astra Giurgiu), 21. Dragos Grigore (Al Sailiya), 4. Cosmin Moti (Ludogoret Razgrad), 3. Razvan Rat (Rayo Vallecano), 16. Steliano Filip (Dinamo Bucuresti);

Mijlocasi: 8. Mihai Pintilii (Steaua Bucuresti), 20. Adrian Popa (Steaua Bucuresti), 7. Alexandru Chipciu (Steaua Bucuresti), 10. Nicolae Stanciu (Steaua Bucuresti), 5. Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), 18. Andrei Prepelita (Ludogoret Razgrad), 11. Gabriel Torje (Osmanlispor), 17. Lucian Sanmartean (Al Ittihad);

Atacanti: 13. Claudiu Keseru (Ludogoret Razgrad), 19. Bogdan Stancu (Genclerbirligi), 14. Florin Andone (Cordoba), 9. Denis Alibec (Astra Giurgiu);

Selectioner: Anghel Iordanescu.

Elvetia

Portari: 21. Roman Burki (Borussia Dortmund), 12. Marwin Hitz (FC Augsburg), 1. Yann Sommer (Borussia Monchengladbach);

Fundasi: 20. Johan Djourou (Hamburger SV), 4. Nico Elvedi (Borussia Monchengladbach), 6. Michael Lang (FC Basel), 2. Stephan Lichtsteiner (Juventus Torino), 3. Francois Moubandje (Toulouse), 13. Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg), 22. Fabian Schar (TSG Hoffenheim), 5. Steve von Bergen (Young Boys Berna);

Mijlocasi: 11. Valon Behrami (Watford), 15. Blerim Dzemaili (Genoa), 16. Gelson Fernandes (Rennes), 8. Fabian Frei (FSV Mainz), 23. Xherdan Shaqiri (Stoke City), 10. Granit Xhaka (Borussia Monchengladbach), 14. Denis Zakaria (Young Boys Berna);

Atacanti: 19. Eren Derdiyok (Kasimpasa), 7. Breel Embolo (FC Basel), 18. Admir Mehmedi (Bayer Leverkusen), 9. Haris Seferovici (Eintracht Frankfurt), 17. Shani Tarashaj (Grasshopper Zurich);

Selectioner: Vladimir Petkovici.

Grupa B

Anglia

Portari: 13. Fraser Forster (Southampton), 1. Joe Hart (Manchester City), 23. Tom Heaton (Burnley);

Fundasi: 21. Ryan Betrand (Southampton), 5. Gary Cahill (Chelsea Londra), 12. Nathaniel Clyne (FC Liverpool), 3. Danny Rose (Tottenham Hotspur), 6. Chris Smalling (Manchester United), 16. John Stones (Everton), 2. Kyle Walker (Tottenham Hotspur);

Mijlocasi: 20. Dele Alli (Tottenham Hotspur), 19. Ross Barkley (Everton), 17. Eric Dier (Tottenham Hotspur), 14. Jordan Henderson (FC Liverpool), 8. Adam Lallana (FC Liverpool), 4. James Milner (FC Liverpool), 7. Raheem Sterling (Manchester City), 18. Jack Wilshere (Arsenal Londra);

Atacanti: 9. Harry Kane (Tottenham Hotspur), 22. Marcus Rashford (Manchester United), 10. Wayne Rooney (Manchester United), 15. Daniel Sturridge (FC Liverpool), 11. Jamie Vardy (Leicester City);

Selectioner: Roy Hodgson.

Rusia

Portari: 1. Igor Akinfeev (TSKA Moscova), 16. Marinato Guilherme (Lokomotiv Moscova), 12. Iuri Lodigin (Zenit Sankt Petersburg);

Fundasi: 6. Aleksei Berezutki (TSKA Moscova), 14. Vasili Berezutki (TSKA Moscova), 4. Serghei Ignasevici (TSKA Moscova), 23. Dmitri Kombarov (Spartak Moscova), 5. Roman Neustadter (Schalke 04), 3. Igor Smolnikov (Zenit Sankt Petersburg), 2. Roman Siskin (Lokomotiv Moscova), 21. Georgi Sennikov (TSKA Moscova);

Mijlocasi: 13. Aleksandr Golovin (TSKA Moscova), 8. Denis Glusakov (Spartak Moscova), 7. Artur Iusupov (Zenit Sankt Petersburg), 18. Oleg Ivanov (Terek Groznii), 11. Pavel Mamaev (FC Krasnodar), 19. Aleksandr Samedov (Lokomotiv Moscova), 17. Oleg Satov (Zenit Sankt Petersburg), 15. Roman Sirokov (TSKA Moscova), 20. Dmitri Torbinski (FC Krasnodar);

Atacanti: 22. Artiom Dziuba (Zenit Sankt Petersburg), 9. Aleksandr Kokorin (Zenit Sankt Petersburg), 10. Fiodor Smolov (FC Krasnodar);

Selectioner: Leonid Slutki.

Slovacia

Portari: 23. Matus Kozacik (Viktoria Plzen), 1. Jan Mucha (Slovan Bratislava), 12. Jan Novota (Rapid Viena);

Fundasi: 2. Peter Pekarik (Hertha Berlin), 14. Milan Skriniar (Sampdoria Genova), 3. Martin Skrtel (FC Liverpool), 5. Norbert Gyomber (AS Roma), 4. Jan Durica (Lokomotiv Moscova), 16. Kornel Salata (Slovan Bratislava), 15. Tomas Hubocan (Dinamo Moscova), 18. Dusan Svento (FC Koln);

Mijlocasi: 22. Viktor Pecovsky (MSK Zilina), 20. Robert Mak (PAOK Salonic), 19. Juraj Kucka (AC Milan), 13. Patrik Hrosovsky (Viktoria Plzen), 6. Jan Gregus (FK Jablonec), 17. Marek Hamsik (SSC Napoli), 8. Ondrej Duda (Legia Varsovia), 10. Miroslav Stoch (Bursaspor), 7. Vladimir Weiss (Al Gharafa);

Atacanti: 21. Michal Duris (Viktoria Plzen), 11. Adam Nemec (Willem Tilburg), 9. Stanislav Sestak (Ferencvaros Budapesta).

Selectioner: Jan Kozak.

Tara Galilor

Portari: 1. Wayne Hennessey (Crystal Palace), 21. Danny Ward (FC Liverpool), 12. Owain Fon Williams (Inverness);

Fundasi: 2. Chris Gunter (Reading), 5. James Chester (West Bromwich Albion), 6. Ashley Williams (Swansea City), 4. Ben Davies (Tottenham Hotspur), 3. Neil Taylor (Swansea City), 19. James Collins (West Ham United), 15. Jazz Richards (Fulham);

Mijlocasi: 7. Joe Allen (FC Liverpool), 16. Joe Ledley (Crystal Palace), 10. Aaron Ramsey (Arsenal Londra), 8. Andy King (Leicester City), 14. David Edwards (Wolverhampton), 20. Jonathan Williams (Crystal Palace), 22. David Vaughan (Nottingham Forest);

Atacanti: 11. Gareth Bale (Real Madrid), 9. Hal Robson-Kanu (Reading), 18. Sam Vokes (Burnley), 23. Simon Church (MK Dons), 17. David Cotterill (Birmingham City), 13. George Williams (Fulham);

Selectioner: Chris Coleman.
 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Extaz si agonie in centrul Capitalei. Reactiile romanilor dupa meci:
Extaz si agonie in centrul Capitalei. Reactiile romanilor dupa meci: "Au jucat chiar impresionant". "Ne asteptam la mai mult"

Marea sarbatoare a fotbalului european - UEFA EURO 2016 - a inceput vineri seara cu un meci tensionat, care ne-a tinut in suspans pana in ultima secunda.

ROMANIA - FRANTA 1-2 in debutul UEFA EURO 2016. Urmareste toate golurile si fazele importante ale meciului. REZUMAT VIDEO
ROMANIA - FRANTA 1-2 in debutul UEFA EURO 2016. Urmareste toate golurile si fazele importante ale meciului. REZUMAT VIDEO

ROMANIA - FRANTA LIVE-TEXT| Seara trista pentru romani. Nationala a fost invinsa de Franta, scor 2-1 (0-0), in primul meci al UEFA EURO 2016, disputat, vineri, pe Stade de France.

ROMANIA - FRANTA 1-2. LIVE BLOG: Cum a aratat ziua in care echipa lui Iordanescu a deschis Campionatul European
ROMANIA - FRANTA 1-2. LIVE BLOG: Cum a aratat ziua in care echipa lui Iordanescu a deschis Campionatul European

LIVE BLOG: Romania - Franta. Romania a debutat cu o infrangere la UEFA Euro 2016, dar a reusit sa joace la un nivel foarte apropiat de cel al Frantei.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.