Larisa Iordache, medalie de argint la individual-compus, la Cupa Mondiala de la Stuttgart


Ultimul update: Marti 03 Decembrie 2013 06:56
Data publicarii: Sambata 30 Noiembrie 2013 17:59
Categorie: Stiri Sport
Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, sambata, medalia de argint la individual-compus, in cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Stuttgart, competitia fiind castigata de sportiva americana Elisabeth Price.

Larisa Iordache a obtinut urmatoarele note: 14.933 la sarituri, 13.466 la paralele, 14.766 la barna si 14.433 la sol.

Cu un total de 57.998 puncte, Iordache s-a clasat pe locul secund, obtinand medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Elisabeth Price (SUA), medalie de aur (58.032 puncte) si Giulia Steingruber (Elvetia), medalie de bronz (56.699).

La feminin, in cadrul Cupei Mondiale au mai concurat gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Carlotta Ferlito (Italia), Elisabeth Seitz (Germania), Briannah Tsang (Canada) si Ruby Harrold (Marea Britanie).

Concursul masculin la individual-compus este programat duminica.

In paralel cu concursul de Cupa Mondiala, la Stuttgart se desfasoara si un concurs pe echipe, cu Austria, Brazilia, Bulgaria, China, Franta, Marea Britanie, Japonia, Rusia, Elvetia, Ucraina si SUA la start.

Vineri au avut loc calificarile in concursul pe echipe, sambata seara fiind programata finala pe echipe la masculin, iar duminica avand loc cea pe echipe la feminin.

Cu etape programate pe trei continente, editia 2013-2014 a Cupei Mondiale a debutat la Stuttgart la finalul acestei saptamani, fiind urmata de etapele de la Glasgow (7 decembrie), Greensboro (SUA, 1 martie) si Tokyo (Japonia, 5-6 aprilie).

Participarea la Cupa Mondiala are loc pe baza de invitatie, in functie de clasarea la precedenta editie a Campionatelor Mondiale, numarul gimnastilor fiind limitat la opt, feminin si masculin.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO