Larisa Iordache a castigat medalia de bronz la sol, la campionatele mondiale de gimnastica


Ultimul update: Miercuri 09 Octombrie 2013 06:58
Data publicarii: Duminica 06 Octombrie 2013 18:03
Categorie: Stiri Sport
Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de bronz, iar Sandra Izbasa s-a clasat pe locul 7.

Rezultatele au fost obtinute in finala la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia), iar delegatia Romaniei incheie participarea cu o singura medalie.

Larisa Iordache a intrat a patra in concurs, fiind notata cu 14.600, cu care a castigat medalia de bronz.

La randul sau, Sandra Izbasa a intrat a sasea in finala, exercitiul ei primind nota 13,733, dupa ce a cazut la ultima diagonala, clasandu-se pe locul 7.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmata pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) si de Larisa Iordache.

Delegatia Romaniei a incheiat participarea la CM din Belgia cu urmatoarele rezultate: Marius Berbecar - locul 7 la sarituri si locul 6 la paralele, Larisa Iordache - locul 4 la individual-compus, locul 7 in finala la barna si medalie de bronz in finala la sol, Sandra Izbasa - locul 7 in finala la sol.

La CM de la Antwerp au luat startul 410 gimnasti (269 baieti si 141 fete), acordandu-se medalii in finalele pe aparate si la individual-compus.

La editia din 2011 a Campionatelor Mondiale, Romania nu a castigat nicio medalie, dupa 30 de ani de la o contraperformanta similara.
 

 

Sursa: Mediafax

Eroii de la Europenele de Gimnastica, premiati de Guvern. Ce sume infime castiga antrenorii
VIDEO PROTVPLUS.RO