Gheorghe Hagi neaga ca ar fi "finantatorul secret" al Simonei Halep. "Nu i-am dat bani nici macar cu imprumut"

Ultima actualizare: 16-07-2014 07:09
Gica Hagi si Simona Halep

Finantatorul clubului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a negat informatia aparuta in presa conform careia ar fi "finantatorul secret" al jucatoarei de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, se arata intr-un comunicat de presa al fostului fotbalist.

"Nu s-a pus vreodata problema ca eu sa-i dau bani, fie si cu imprumut, Simonei Halep. Sunt mandru de performantele ei, o admir foarte mult, iar faptul ca si-a construit o frumoasa cariera si a ajuns atat de sus, i se datoreaza exclusiv ei si muncii pe care a depus-o. E regretabila aparitia acestui articol care este lipsit de veridicitate in ceea ce priveste numele meu si al sportivei de care toti suntem extrem de mandri si face cinste acestei tari", se scrie in comunicatul semnat de Gheorghe Hagi.

Intr-un articol aparut intr-o publicatie centrala se scrie ca Gheorghe Hagi ar fi imprumutat cu bani, in anul 2012, familia Simonei Halep pentru ca aceasta sa poata progresa in cariera.

Simona Halep, cap de serie numarul unu, este calificata in finala turneului BRD Bucharest Open si o va intalni, astazi, pe italianca Robert Vinci, a doua favorita a competitiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO