GALERIE FOTO din inchisoare. Cum arata celula in care va sta unul dintre "greii fotbalului"


Ultimul update: Vineri 04 Aprilie 2014 06:58
Data publicarii: Marti 01 Aprilie 2014 10:31
Categorie: Stiri Sport
Inchisoarea Landsberg am Lech

Celula in care va sta Uli Hoeness a fost prezentata jurnalistilor si, asa cum s-a anuntat, fostul presedinte al lui Bayern Munchen nu va beneficia de conditii speciale.

Conform ProSport, peste 150 de jurnalisti au mers luni la Landsberg am Lech, inchisoarea in care Hitler a scris "Mein Kamp" si unde Uli Hoeness va sta in urmatorii 3 ani si jumatate.

In ciuda statului, Hoeness va fi tratat ca orice detinut. Celula este mobilata sumar, cu un pat, o chiuveta, o masa, dulap, toaleta si un televizor, care n-are insa acces la canalele "pay per view".

Celula masoara 8 metri patrati, iar telefoanele mobile sau laptopurile sunt interzise. Hoeness trebuie sa poarte uniforma albastra inchisa, la fel ca si ceilalti colegi de penitenciar.

Mesele se servesc intr-o sala comuna, prevazute cu banci de cate 12 persoane. In curtea inchisorii se poate juca tenis de masa sau sah, dar exista si echipament de fitness, precum si un teren de fotbal.

Cititi pe www.prosport.ro despre programul zilnic in inchisoare al lui Uli Hoeness.

Recent, fostul presedinte al echipei Bayern Munchen a anuntat ca nu va face apel la decizia judecatorilor de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare. Deocamdata nu se stie data exacta cand Hoeness va intra in inchisoare, cazul nefiind inca inchis din punct de vedere formal. Potrivit expertilor, cel mai probabil in cateva saptamani Hoeness va merge la inchisoare.

Niciodata in istoria fotbalului european, presedintele unui club de o asemenea marime nu a fost implicat intr-un scandal atat de mare, in urma caruia sa fie condamnat la inchisoare. Fostul presedinte al Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro. Acest caz a aparut anul trecut, cand presa germana a scris ca Hoeness a ascuns importante sume de bani in Elvetia. El s-a autodenuntat fiscului german.

Uli Hoeness, in varsta de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala in data de 30 iulie 2013.

FULLSCREEN
GALERIE FOTO din inchisoare. Cum arata celula in care va sta unul dintre "greii fotbalului"
  • /

Sursa: Pro TV ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO