Fostul fotbalist Alfredo Pacheco, ucis cu focuri de arma. Politie: "A fost asasinat de o grupare de necunoscuti"

Dată publicare: 28-12-2015 09:21
Dată actualizare: 31-12-2015 06:56


Alfredo Pacheco - GETTY

Fostul fotbalist salvadorian Alfredo Pacheco, in varsta de 33 de ani, a fost ucis cu focuri de arma, duminica, iar alte doua persoane au fost ranite, in circumstante inca neelucidate, a anuntat politia, citata de AFP.

''Fostul international a fost asasinat de un grupa de necunoscuti in momentul in care pleca dintr-o benzinarie alaturi de alte persoane, la Santa Ana, la 66 km vest de capitala San Salvador'', a precizat un purtator de cuvant al politiei, relateaza Agerpres.

Alfredo Pacheco, care şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei in El Salvador, fusese suspendat pe viata din fotbalul profesionist in septembrie 2013 de catre federatia nationala (FESFUT) pentru participarea la meciuri trucate. Pacheco a jucat ca fundaş la Club Deportivo FAS şi Asociacion Deportiva Isidro Metapan, in tara natala, precum şi la New York Red Bulls.

Scandalul, care privea patru meciuri disputate intre 2010 şi 2012, a dus şi la suspendarea pe viata a altor 13 coechipieri din echipa nationala.

El Salvador, tara cu şase milioane de locuitori din America Centrala, este atinsa de un val de violenta determinat de bandele de raufacatori. Din ianuarie pana in noiembrie s-au inregistrat peste 6.000 de omucideri, aproape dublu fata de aceeaşi perioada in 2014.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO