Din patriotism sau dorinta de castig, romanii au pariat azi pe Romania. "Ne asteptam sa vina si doamne"

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07

Cei care au reusit sa ajunga in Franta sunt mult mai putini decat cei care au ajuns la casele de pariuri. In tara, din amuzament, patriotism si de ce nu, din dorinta unui castig consistent sunt destui care au pariat pe Romania.

Daca au dreptate, cei care au investit o suta de lei, pot lua in final 1200. Unii au folosit pauza de pranz ca sa dea fuga in cea mai apropiata casa de pariuri:

- Castiga Romania ?
- Da, castiga.
- E buna cota ?
- Foarte buna, merita incercat.
- Si dumneavoastra ?
- Doi - zero pentru Romania!

Intr-o alta agentie un client nu se limiteaza sa isi puna banii pe Romania, dar da si scorul:  "1-2 Franta-Romania, 0-2 Franta-Romania, doua variante mari si late."

Pariorul are argumentele lui: "Este prea mare presiunea pe Franta, fiind primul meci de deschidere si in al doilea rand ca imi place sa cred in minuni."

Catalin Moise, reprezentant casa de pariuri: ''Ne asteptam ca in aceasta perioada chiar si doamnele sa treaca pragul caselor de pariuri mizand pe unul din tipurile de pariu speciale precum: cine va fi golgeterul echipei nationale, Bogdan Stancu avand cota de 6,50, cate goluri va marca Romania in grupa, cate puncte va avea Romania in grupa."

Cotele arata ca Stancu are cele mai multe sanse sa devina golgheterul Nationalei la EURO, urmat de Keseru, iar cele mai mici le au Chiriches si Sapunaru.

Aceleasi cote spun ca in seara asta cele mai mari sanse de a deschide scorul le au au francezii Griezman si Giroud, in timp ca sansele jucatorilor romani de a inscrie primul gol sunt de 5 ori mai mici. De altfel, multi fac glume inclusiv pe internet ca Romania o sa se intoarca extrem de repede acasa. 

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla cine a avut dreptate si cine nu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO