Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep înainte de calificarea în finală

Dată publicare: 11-07-2019 20:07
Dată actualizare: 11-07-2019 20:11


Simona Halep

Simona Halep ar putea câştiga cel mai prestigios turneu de tenis din lume.

Campioana noastră s-a calificat joi în marea finală de la Wimbledon, după ce a învins-o, în două seturi, pe ucraineanca Elină Svitolina. Este a cincea finală de Grand Slem din cariera Simonei.

În faţa a mii de spectatori în arenă de la All England Club, Simona Halep a reuşit o performanţă formidabilă: şi-a asigurat un loc în marea finală de la Wimbledon. O performanţă reuşită doar de Ilie Năstase care a luptat de două ori pentru marele titlu însă a pierdut.

Simona Halep -locul 7 în clasamentul WTA: "E unul din cele mai bune momente din viaţa mea. Vreau să mă bucur de el. Sunt fericită că am putut ajunge în finală."

Darren Cahill i-a transmis Simonei să-și zdrobească adversara

Înainte de începerea partidei Simona a primit sfaturi de la fostul ei antrenor Darren Cahill, care i-a urat campioanei să-şi zdrobească adversara. Asta a şi făcut Halep care a câştigat primul set cu 6 la 1 iar pe cel de-al doilea cu 6 la 3. A încheiat semifinala cu break.

CTP: "A fost alta. A jucat alt tenis pe care îl aşteptăm cu inima în gât după sfertul de finală pierdut net în fata Amandei Amisimova, puştoaică de 17 ani la Roland Garros. Spuneam acolo ca pe Simona a învins-o mai mult decât tânăra adversara a învins-o alt tenis pe care îl joacă acest nou val şi că nu văd altă cale decât să schimbe şi ea cu alt tenis. ce am văzut azi cu Svitolina ne-a depăşit toate aşteptările, e mai bine decât credeam. Nenumărate lovituri direct câştigătoare. Simona a venit acum cu creativitate cu agresivitate, a avut iniţiativă din primul până în ultimul game al meciului indiferent de scor."

Sâmbătă cu toţii o vom încuraja pe Simona care va încerca să câştige în fata Serenei Williams.

Cristian Tudor Popescu: "Serena e ceva mai lentă decât cea pe care o ştim, să nu uităm că face 38 de ani. Deci o să vedem... Vreau o întâlnire legendară, aşa este frumos între Simona şi Serena Wiliams."

Serena este o adversară cu mare experienţă la acest turneu. A jucat finală de 11 ori şi a câştigat trofeul de 7, ultima dată în 2016. Marea finală de la Wimbledon va avea loc sâmbătă de la ora 16:00 ora României.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO