Catalina Ponor aduce Romaniei primele medalii la Campionatul European. Evolutiile la barna si sol, rasplatite cu bronzul

Dată publicare: 05-06-2016 13:58
Dată actualizare: 08-06-2016 06:56


catalina ponor

Gimnasta Catalina Ponor a obtinut, duminica, medalia de bronz in finala la barna, la Campionatul European de la Berna, titlul continental fiind castigat de rusoaica Alia Mustafina.

Catalina Ponor a cucerit bronzul si in finala la sol, medalia de aur revenind sportivei elvetiene Giulia Steingruber.

Catalina Ponor a intrat prima in finala de la barna, iar evolutia ei a fost notata cu 14,266, cu care a obtinut medalia de bronz, scrie News.ro.

Medalia de aur a fost castigata de Alia Mustafina (Rusia, 15,100), iar pe podium a mai urcat Marine Boyer (Franta, 14,600).

Catalina Ponor (28 de ani) obtine a 11-a medalie europeana (7 aur, 2 argint, doua de bronz), cinci dintre acestea fiind la barna.

Ponor va evolua si in finala la sol, duminica Romania mai avand reprezentare in finalele pe aparate la junioare (sol, sarituri si barna).

In primele finale ale zilei la senioare, Giulia Steingruber a castigat medalia de aur la sarituri (Elvetia, 14,983), iar Rebecca Downie (Marea Britanie, 15,500) a fost prima la paralele.

Sambata, echipa Romaniei s-a clasat pe locul 6 in finala probei, medalia de aur fiind cucerita de Rusia.

De asemenea, in competitia junioarelor, echipa tricolorelor mici a obtinut medalia de bronz.

In concursul individual-compus rezervat junioarelor, Carmen Ghiciuc s-a clasat, vineri, pe locul 8, iar Ioana Crisan pe locul 9.

La editia din 2014, echipa Romaniei a cucerit medalia de aur, fiind urmata pe podium de Marea Britanie si Rusia, iar echipa tricolora de junioare a obtinut, de asemenea, medalia de bronz, dupa Rusia si Marea Britanie.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO