Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Restaurantele si barurile din Brazilia freamata in asteptarea celor 600.000 de turisti


Ultimul update: Miercuri 11 Iunie 2014 07:06
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014 09:44
Categorie: Stiri Sport
Brazilia 2014

Restaurantele si barurile din Brazilia freamata in asteptarea turistilor care vor fi adusi la ei de Campionatul mondial 2014.

Strainii nu trebuie sa rateze nici cluburile, in care frumoasele locului se unduiesc pe ritmuri de samba. Cunoscatorii au cateva recomandari pentru cei 600.000 de turisti care vor sosi in Brazilia chiar incepand de luni si care vor dori sa vada si altceva in afara de stadioane.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 debuteaza joi.

Chiar si cel mai nepriceput dansator nu are voie sa plece din Brazilia fara sa schiteze cativa pasi de samba in unul dintre numeroasele cluburi cu muzica latino.

Cristiano Nogueira, autorul ghidului "Rio for Parties": "Primul loc unde trebuie sa mearga este Lapa, centrul vietii de noapte din Rio. Acolo vor gasi "Rio Scenarium", unul dintre cele mai distractive cluburi de samba."

Candva un cartier rau famat, "Lapa" s-a transformat in ultimii ani in unul dintre cele mai in voga locuri din Rio.

Marcello Sabre, DJ: "Aici, avem o altfel de muzica braziliana, sunt melodii locale, mixate cu alte ritmuri, cum ar fi ritmul "house". Le amestecam si dam viata unei muzici diferite, pe care poti dansa si care este foarte bine primita de public. Dupa cum vedeti, ringul este plin."

In carierul Lapa, gasesti si unele dintre cele mai bune restaurante din oras. Bucatarii gatesc mancaruri simple, dupa vechi retete cu influente africane... La mare cerere este "moqueca", o tocanita traditionala din peste ori fructe de mare in lapte de cocos si ulei de palmier.

Brazilienii au multe de oferit si in materie de cocktailuri.

Fernando Blower, proprietar Meza Bar: "La inceput, ne-am inspirat din tehnicile intalnite in baruri din Europa si SUA. Inca le mai folosim, insa acum pregatim majoritatea bauturilor cu ingrediente braziliene si dupa metode braziliene. Folosim fructele noastre, sunt incredibile..."

Muzica de buna calitate si mancarea delicioasa pot fi gasita lesne si pe plaja, unde nu trece o zi fara un concert gratis.

StirileProTV.ro va tine la curent cu cele mai importante informatii de la Campionatul Mondial: clasament grupe, rezultate campionatul mondial si programul meciurilor.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO