Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Inca un ghinion pentru orasul Sao Paolo, dupa greva de la metrou: Jennifer Lopez


Ultimul update: Vineri 13 Iunie 2014 06:59
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014 08:29
Categorie: Stiri Sport
Jennifer Lopez

Au ramas mai putin de 3 zile pana cand va incepe Campionatul mondial de fotbal 2014, iar autoritatile braziliene fac eforturi sa rezolve si ultimele detalii.

Le da emotii mai ales greva angajatilor de la metroul din Sao Paolo, care deocamdata au suspendat protestul, insa nu definitiv. Se vor intalnit miercuri, pentru a decide daca vor relua greva chiar in prima zi a Campionatului Mondial 2014.

Oficialii i-au avertizat deja ca nu vor tolera tulburari de strada, precum cele de luni. Scutierii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe cei aproape 100 de protestatari, adunati langa o statie de metrou din Sao Paolo. O multime de trei ori mai mare s-a instalat cateva ore mai tarziu in centrul orasului. Grevistii cer o marire a salariilor cu 12,2 la suta, in timp ce compania nu vrea sa ofere mai mult de 8,8 la suta.

Greva a inceput joia trecuta si a adus haosul in Sao Paolo, un oras si asa extrem de aglomerat. Aici se va disputa joi meciul de debut al campionatului mondial, intre BRAZILIA si Croatia. Stadionul este situat la aproape 20 de kilometri de zonele centrale, unde se vor caza majoritatea turistilor.

Localnic: "Ce se intampla este o greseala. Arata cum este Brazilia 2014 de fapt. Nu suntem organizati, nu avem rabdare. Aceasta este tara care va gazdui Cupa Mondiala 2014. Felicitari!"

Greva de la metroul din Sao Paolo nu este insa singurul hop de care autoritatile braziliene trebuie sa treaca. Stadionul din oras inca mai are nevoie de retusuri, in sectoarele VIP si in unele anexe. Pana si ceremonia de deschidere a fost lovita de ghinion.

Din cauza unor probleme cu casa de productie, Jennifer Lopez nu i se va alatura pe scena lui Pitbull pentru interpretarea imnului "We are the one." Ii va tine locul o cantareata din Brazilia. Acest aspect ii multumeste insa pe unii localnici, care pana acum se plangeau ca piesa cantata in engleza si spaniola nu are nimic de-a face cu tara lor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO