Controale noi la spitalul din Craiova, după ce ruda unui pacient a filmat un gândac pe coridorul secţiei de Urologie

Dată publicare: 21-11-2018 16:43
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Imaginile au ajuns şi în spaţiul public, iar cei de la Direcţia de Sănătate Publică au anunţat că vor merge în control.

Pe de altă parte, reprezentanţii unităţii spun că ultima dezinsecţie s-a făcut în septembrie şi că probabil soluţiile sunt ineficiente.

Imaginile au fost filmate în urmă cu două zile de un bărbat care aştepta lângă sala de operaţie. A văzut insectele chiar în faţa blocului operator.

Conducerea spitalului susţine că, anual, se fac două dezinsecţii în unitate, însă se pare că acestea sunt insuficiente. Ultima a fost făcută în 8 septembrie. Tocmai de aceea acţiunea va fi repetată, în sparanta că va fi eficientă.

Cristina Geromăneanu, purtător de cuvânt SCJU Craiova: "Nu este un lucru normal însă, nici condițiile sau factorii favorizanți nu ar trebui să existe, persoanale străine nu au ce cauta în acel spital în afara programului indiferent că sunt aparținători sau care stau să supravegheze pacientul în sala de operaţie pentru a-l vizita".

Cei de la Direcţia de Sănătate Publică urmează să facă noi verificări.

În urmă cu două săptămâni, în spaţiul virtual au mai apărut şi alte imagini de la spitalul din Craiova, în care apăreau gândaci care mişunau în secţia de pediatrie.


VIDEO PROTVPLUS.RO