,,Va rog sa fiti alaturi de mine ca sa pot termina tratamentul''. Cum o putem ajuta pe Daria, o fetita cu tumoare pe creier

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22

Mesaj emotionant al unei fetite de 3 ani din Constanta, care lupta pentru viata ei!

,,Va rog sa fiti alaturi de mine ca sa pot termina tratamentul'' este tot ceea ce isi doreste Daria. Copila a fost operata pe creier iar acum are nevoie de sedinte de radioterapie! Este internata intr-o clinica din Turcia, iar tratamentul salvator costa 20 de mii de euro, bani pe care familia, modesta, nu ii are.

CUM O PUTETI AJUTA PE DARIA

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
SMS 2 EURO LA 8832 CU TEXTUL DARIA

_______________________________________________

Mesajul Dariei: "Buna ziua va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine sa fiti in continuare pentru a termina tratamentul. Va multumesc!,,

Ea este Daria. Are 3 ani si pana acum cateva luni era un copil ca toti ceilalti. Mergea in fiecare zi la gradinita, in grupa mica si isi facuse o multime de prieteni.

Georgiana Dima, mama Dariei : Eram o mamica fericita iar Daria era un copil fericit, bucuros, voios. Mergea la gradinita ca orice copil si se bucura de copilarie.

Mama Daria a aflat cu durere, in urma cu doua luni, ca fetita are o tumoare pe creier. De atunci viata familiei s-a schimbat radical iar pentru copila, spitalul a luat locul gradinitei.

Georgiana Dima, mama Dariei : Daria sufera de o tumora pe creier de atunci viata noastra s-a schimbat si mai ales viata Dariei. Am inceput sa mergem prin spitale sa consultam medici sa vedem ce putem face.

Copila a fost operata pe creier la Bucuresti insa medicii se tem ca celulele canceroase ar putea recidiva din cauza varstei fragede a copilului. Tocmai de aceea i-au recomandat sedinte de radioterapie. Cum in Romania nu exista aparatura necesara, medicii au transferat-o pe mica pacienta intr-o clinica din Turcia. Costurile sunt insa foarte mari iar familia nu le poate acoperi.

Georgiana Dima: "Mai avem nevoie de 8500 de euro de aceea va rugam sa fiti in continuare alaturi de noi si mai ales de Daria pentru a putea termina tratamentul si a putea merge acasa ca asta isi doreste cel mai mult"

Florentina Ivanciu, educatoarea fetitei: Ne-a fost foarte greu cand am auzit ce s-a intamplat cu ea si asteptam sa se intoarca la gradi ca ii place foarte mult!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO