Un strop de fericire pentru "mama modei romanesti". Zina Dumitrescu a primit martisoare de la politistii din Snagov

01-03-2014 19:37


Cu o floare nu se face primavara, dar le putem aduce un zambet celor impovarati de batranete sau singuratate. Manati de acest gand, politisii din Snagov le-au facut o vizita doamnelor dintr-un azil, carora le-au daruit martisoare.

E acelasi camin in care locuieste si Zina Dumitrescu, mama modei romanesti, care ne-a marturisit ca baiatul ei e cel mai frumos martisor pe care l-a primit vreodata.

Surazatoare si imbracata in rosu, asa am gasit-o pe mama Zina, cum ii spun apropiatii, in azilul care i-a devenit casa in ultimii ani. A primit cu incantare floarea si martisorul daruite de politistii din Snagov si ne-a marturisit, vadit emotionata, ca cel mai frumos dar pe care viata i l-a facut este baiatul ei.

"El e cel mai frumos martisor al vietii mele. M-a sunat de dimineata, dar nu stiu ce surpriza imi face. Vine pe seara. Gestul conteaza, ce conteaza valoarea cadoului. Si daca imi aduce o floare este suficient", a spus Zina.

Departe de viata traita in lumina reflectoarelor, mama Zina spune ca avut timp sa-i inteleaga pe oameni si sa-i ierte pe cei care i-au facut rau.

"Fac o analiza pe tot ce mi s-a intamplat. Cu anii devii mult mai tolerant, vezi lucrurile altfel. Ingaduinta fata de oameni. Nu ma mai supar de la orice prostioara", a explicat Zina.

Mama Zina este preocupata sa-si faca fericite colegele din caminul de lux, asa ca a pus "in scena" o prezentare de moda chiar pe holuri.

Sunt batrani impovarati de griji sau, dimpotriva, fel de senini ca ea. Cu totii au primit insa, sambata, cu ochii in lacrimi vizita politistilor.

"Sunt fericita, am fost cu sotul 64 de ani impreuna, sa dea Dumnezeu tuturor fericirea pe care am avut-o eu. Venea cu surprize foarte des. La 1 milion, la 2 milioane un caz. In viata sunt si greutati, dar trebuie sa le depasesti", a spus una dintre batranele de la azil.

Peste o saptamana, de 8 martie, mama Zina si prietenii ei de la camin vor avea parte de un program special.

VIDEO PROTVPLUS.RO