Tinerii romani sunt atrasi inca de cariera militara


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 17:53
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2011 13:13
Categorie: Stiri Sociale

Fie ca vor sa urmeze liceul militar, academia sau o scoala de subofiteri, cu totii sunt constienti ca dupa terminarea scolii vor avea un loc de munca asigurat.

Ministerul Apararii Nationale scoate la concurs anul acesta peste 1000 de locuri in institutiile de invatamant militare.

La Sibiu au inceput deja recrutarile pentru locurile din institutiile de invatamant militare. Deocamdata, cei mai interesati par a fi elevii de clasa a opta care isi doresc sa urmeze un liceu militar. Ei trebuie sa se si grabeasca pentru ca termenul limita de depunere a dosarelor este sfarsitul lunii aprilie.

Cei care vor sa urmeze academia militara sau o scoala de maistri sau subofiteri mai au timp pana in luna iunie sa isi completeze dosarul. Ministerul Apararii Nationale scoate la concurs anul acesta 498 de locuri de ofiteri, 237 de locuri pentru maistri si 360 de locuri in liceele militare.

Cei care viseaza la o cariera militara sustin ca nu o fac doar pentru salariul asigurat, ci si pentru oportunitatea a de a participa la misiuni speciale atat in tara, cat si in strainatate.

Un fost militar cheama in judecata Ministerul Apararii Nationale

Mama unui militar mort la Tuzla cere 10 milioane de euro despagubiri

Mii de pensionarii militari au protestat fata de recalcularea pensiilor

Romania se implica in operatiunile din Libia
Medaliati pentru misiunile de evacuare a romanilor din Libia
VIDEO PROTVPLUS.RO