Tinerii romani vor sa se faca politisti! Sunt 10 pe loc, la admitere

Dată publicare: 13-07-2010 00:00
Dată actualizare: 19-08-2012 09:57


Scoala de Agenti de Politie

Aproape zece candidati se bat pentru un loc la Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan din Cluj-Napoca. Urmeaza alte probe eliminatorii si apoi examenele scrise.

La Cluj, au fost scoase la concurs 300 de locuri in cadrul Scolii de Agenti de Politie. 

Termenul pentru inscriere a expirat si o centralizare a candidatilor arata numarul de dosare depuse este de 2.948, aproape zece pe un loc, potrivit unui comunicat de presa dat de catre institutie.

Recrutarea s-a facut de catre politiile judetene, unde candidatii au de trecut prima proba eliminatorie, testarea psihologica.

Admiterea se va da in toamna, iar pana atunci, de pe 23 august, incep probele sportive. Inainte de acestea fiecare candidat va trece printr-o verificare medicala.

Un tanar care vrea sa fie agent politist trebuie sa nu aiba varsta mai mare de 27 de ani, baietii sa nu fie mai scunzi de 1,65 metri, fetele de 1,60 metri.

In 3 septembrie, candidatii vor da examenul scris, care consta intr-un test grila de verificare a cunostintelor de limba romana si o limba straina, la alegere, dintre engleza, franceza si germana.

Sursa: Pro TV

Tags: politie, admitere,


VIDEO PROTVPLUS.RO