Timisorenii s-au imbulzit sa puna mana pe faina si zaharul trimise de UE

Dată publicare: 23-03-2010 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 14:15


Romanii se trezesc intodeauna in ceasul al 12-lea. Au demonstrat-o sute de timisoreni, care s-au imbulzit sa puna mana pe ajutoarele venite de la Uniunea Europeana. De venit au venit acum o jumatate de an, dar nimeni nu s-a deranjat sa le ridice.

Inca de la ora 6 dimineata sute de someri, pensionari si persoane cu dizabilitati s-au asezat gospodareste la coada pentru a duce acasa ajutoarele de la Uniunea Europeana.

Desi puteau sa faca acest lucru inca din luna noiembrie a anului trecut, timisorenii n-au catadixit sa faca asta pana acum.

Din cele 23.000 de persoane care au dreptul sa primeasca aceste ajutoare, pana acum la centrul de distributie s-au prezentat doar 14.000. Daca pana saptamana trecuta mai putin de 100 de persoane pareau interesate zilnic de aceste ajutoare, de luni numarul lor a crescut spectaculos la 500-600 de persoane pe zi.

In momentul de fata in depozit mai sunt inca 97 de tone de faina si peste 27 de tone de zahar, insa apropierea sarbatorilor de Paste i-au facut de-abia acum pe timisoreni sa se puna la coada ca in vremurile de trista amintire.


VIDEO PROTVPLUS.RO