Street Food Festival in Capitala. Peste 60 de expozanti, cu preparate din bucatariile internationale, va asteapta la Romexpo
Mancarea gatita pe strada, cel mai ieftin si rapid mijloc de a-i hrani pe cei grabiti, in capitalele lumii, apare si in peisajul romanesc.
Dupa o premiera la Cluj, Street Food Festival, a ajuns pentru prima data si in Capitala, la Romexpo. Peste 60 de expozanti, cu preparate din bucatariile internationale, i-au intampinat pe gurmanzi cu burgeri, pizza, paste sau dulciuri.
Chiar daca multi dintre ei abia si-au pornit afacerile, declara ca startul este unul multumitor.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Rulote, standuri sau food trucks, si-au facut loc pe aleea principala din fata pavilionului central al Romexpo. Curiosi, pofticiosii si-au propus sa treaca pe la fiecare.
Odette este chef la un restaurant din Bucuresti. La festival a venit cu un autobuz scolar, adus special din America, in care prepara sandwichuri italienesti.
Odette Mindruta: "Este foarte interesanta ideea sa gatesti pe strada, sa comunici cu oamenii, sa vada ce faci, ce le gatesti!"
Si Florin detine de doi ani un restaurant in Bucuresti, cu specific japonez. Asa ca profita de ocazie si incurajeaza conceptul de street food.
Florin Costea: "Supa, gudon, taitei, o coca cu o pasta din carne de porc cu anumite condimente japoneze. "
Cu preparate din bucataria internationala a venit si Alex de la Cluj.
Nu a lipsit nici desertul. De trei luni, Alexandra vinde inghetata artizanala. Acum se pregateste sa deschida in Bucuresti al doilea punct de lucru.
De cateva luni si Carmen se lauda cu o afacere profitabila.
Si clatitele sarate, cu somon sau jambon, au fost cautate. Anda a venit pentru prima data la Bucuresti cu un food turck, de la Cluj, si planuieste sa isi extinda afacerea in curand.
Prima seara s-a incheiat cu un concert Subcarpati si Argatu. Peste 20 de artisti romani si straini vor urca pe scena festivalului si in zilele urmatoare.
Distractia continua pana duminica. Trebuie sa stiti ca pana la ora 16, accesul este liber, apoi se face pe baza de abonament sau bilet. Asadar, iubitorii de street food sunt asteptati la Romexpo, pana la ora 23.
Un abonament costa 42 de lei, iar pretul unui bilet pentru o singura zi este de 17 lei.
Sursa: Pro TV
Etichete: targ, mancare, romexpo, street food festival,
Dată publicare:
09-09-2016 08:04