Singura distractie sportiva de iarna o gasim la patinoar. Care sunt sansele sa ninga in curand


Ultimul update: Marti 07 Ianuarie 2014 06:58
Data publicarii: Sambata 04 Ianuarie 2014 18:52
Categorie: Stiri Sociale

Ne-a lipsit de sarbatori si ne lipseste in continuare. Zapada se lasa asteptata mai ales in Bucuresti, unde patinoarele au fost pline si in acest weekend.

Este singura distractie de iarna care se poate practica la aceasta ora, spun sportivii de ocazie, in timp ce meteorologii anunta ca in urmatoarele zile sunt sanse mai mari sa ploua decat sa ninga.

Anul trecut de Craciun, pe dealul din parcul Circului se mai gasea ceva zapada si te puteai da cu sania. Acum locul e mai potrivit pentru un picnic.

Multi duc dorul zapezilor de altadata. Asa ca in lipsa unui derdelus tapetat bine cu zapada, doritorii de miscare s-au consolat cu un tenis de masa, au folosit aparatele de fitness din parcuri ori pur si simplu si-au plimbat cainii sau au fost la patinoar.

Patinoarul vizat e singurul din Bucuresti si poate din tara aflat la inaltime. Este la ultimul nivel al unui mall recent deschis. Si, intr-adevar, parca doar la pationar iarna pare cu adevarat iarna.

Cei care nu si-au dorit ca initierea in tainele acestui sport sa fie un lung sir de cazaturi, au apelat la un instructor. Alti bucuresteni au ales deja binecunoscutul patinoar din Parcul Cismigiu. Nu e el la inaltime, dar e mult mai incapator.

Nostalgicii au incins si o bataie cu bulgari facuti din gheata razuita de pe patinoar.

In ceea ce priveste zapada adevarata, iata ce spune Maria Tomescu, meteorolog: "Cel putin pana la finalul saptamanii urmatoare nu sunt sanse sa avem zapada. Singurul fenomen meteorologic notabil care va persista este ceata."

Anul trecut, pe 28 ianuarie in Parcul Tineretului se desfasura marea bulgareala organizata de Dj-ii Pro FM. Poate pana la finalul lunii vom putea reedita si noi bataia cu zapada.

VIDEO PROTVPLUS.RO