Sase copii si parintii lor au ramas sub cerul liber dupa ce casa in care locuiau a luat foc. Cum ii puteti ajuta

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

In zadar au incercat vecinii sa stinga valvataia: pana la sosirea pompierilor n-a mai fost nimic de salvat. Casa modesta era din chirpici, iar flacarile au inghitit-o cu repeziciune.

Ramasi doar cu hainele de pe ei, parintii si cei sase copii din Dambovita se adapostesc acum pe la rude si spera sa-si poata incropi, totusi, un adapost, pana la prima zapada.

Vecinii povestesc ca s-au speriat ingrozitor cand au vazut casa in flacari. S-au temut ca nu cumva parintii si cei 6 copii sa fie prinsi in capcana de foc.

Oamenii au sarit repede si i-au ajutat pe cei doi parinti sa-si scoata copiii din casa. Cel mai mic n-a implinit inca 2,  iar cel mai mare are 16 ani.

Din primele date, se pare ca incendiul a pornit de la cosul sobei care ar fi fost infundat.

Cei care pot sa le intinda o mana de ajutor pot dona in contul RO 81 RZBR 0000 0600 1885 6317, deschis la Raiffeisen Bank pe numele proprietarului casei arse, Nicolae Badea.

Proprietarii casei arse sunt vacarii satului si toata lumea ii pretuieste pentru cinste si harnicie. Oamenii se gandesc acum sa-i ajute cu bani sau materiale de constructie ca sa isi poata ridica un adapost pana nu da zapada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO