Miracolul care a avut loc in cazul familiei Craciun. Impresionati de povestea lor, zeci de oameni au sarit sa ii ajute

Dată publicare: 11-12-2014 18:25
Dată actualizare: 14-12-2014 01:00


Iubirea dintre semeni sta la baza unui miracol, iar acest miracol s-a petrecut in cazul familiei Craciun. Zeci de oameni care le-au aflat suferinta de la Stirile Pro TV au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa aduca lumina si in aceasta casa.

Cu lacrimi in ochi, copiii sunt inca mirati ca in locul sarbatorilor triste pe care le asteptau cu masa goala, acum au de toate, inclusiv bani pentru facturile restante.

AFLATI CUM PUTETI AJUTA FAMILIA CRACIUN LA FINALUL
MATERIALULUI

Robert este fiul cel mare al sotilor Craciun si are un nume parca predestinat pentru miracolul care a aparut in viata lui. Are 13 ani si este elev in clasa a V-a. Cu ochi mari, albastri, cu care a vazut de multe ori durerea, baiatul este uimit de cate ajutoare au sosit dupa ce cand povestea lor trista a fost vazuta de milioane de oameni.

In afara de mancare si de jucarii pentru cei mici, oameni cu suflet mare le-au adus un televizor, o masina de spalat, un aragaz si un frigider.

"N-am putut sa fim indiferenti si am zis sa trecem pe la dumneavoastra sa petreceti aceste sarbatori cu bine", spun oameni care le-au sarit in ajutor.

Familia locuieste intr-o casa modesta din satul Gheboaia, in Dambovita. Oamenii au doua fete 5 si 9 ani si doi baieti de 12 si 13 ani. Tintuit la pat de o boala grava - astm bronsic in forma servera - capul familiei, de 53 de ani, fost zidar, abia mai poate rosti cateva cuvinte atunci cand este deconectat de la oxigen.

Gheorghe Craciun: "Nu am cuvinte sa le multumesc la toti. Si din tara, si din strainatate. Au sunat foarte, foarte multa lume. Multumesc lui Dumnezeu, nici nu ma asteptam."

Acum, camara e plina cu ulei, faina, malai, dulciuri si carne, iar zambetul a revenit pe chipurile celor mici.

Mariana Craciun, mama copiilor: "Le fac o ciorbita de peste. De cand n-am mai mancat nu mai tin minte..."

Mai presus de toate, Marina, Alexandra, Serban si Robert se roaga ca tatal lor sa se faca bine. Pe chipul Marinei, mezina familiei, a aparut, dupa multa vreme, o lumina. A primit o papusa, asa cum si-a dorit. Marina si-a tinut la priept noua prietena ore in sir.

Cei care vor sa intinda o mana de ajutor familiei Craciun pot dona orice suma in conturile:

Nume: Gheorghe Craciun

LEI: RO 93 RNCB 0676 0951 5977 0001

EURO: SWIFT RNCB
RO BURO66 RNCB 0676 09515977 0002


VIDEO PROTVPLUS.RO