Politistii il cauta pe individul din Tulcea care si-a batut crunt fosta iubita. De ce e inca liber chiar si dupa 17 plangeri

Ultima actualizare: 09-02-2015 07:01

Individul din Tulcea care si-a batut crunt fosta iubita in repetate randuri, desi avea un ordin de restrictie, este dat in urmarire la nivelul judetului.

Politistii il cauta pentru a-l aduce la audieri, dupa ce procurorii la care au ajuns plangerile depuse de tanara au decis in trecut ca barbatul nu prezinta un pericol public. Psihiatrii sunt insa de parere ca individul este un psihopat si toti cei care il cunosc spun ca este deosebit de periculos.

Individul care a batut-o pe Alexandra are 33 de ani, doarme pe unde apuca si nu are un loc de munca stabil. Familia nu il sprijina, iar toti cei care au avut de-a face cu el spun ca este extrem de agresiv. De doi ani de cand Alexandra s-a despartit de el, o terorizeaza continuu. O urmareste si o loveste fara mila, ii distruge autoturismul si ii ameninta familia.

"Nu a acceptat un refuz din partea mea si au inceput urmariri, nu stiu, loviri, incepuse sa sparga parbrizul, venea la usa, bubuituri, amenintari, astea erau la ordinea zilei ca ma omoara, pe copil, ca plateste pe cineva sa ma mutileze, multe multe altele", spune victima, Alexandra Gavrila.

"Amenintarile nu sunt numai cu moartea, i-a spus ca ii injecteaza copilul cu HIV, deci se refera si la copilul ei", a spus Maria Mergeani, avocata victimei.

Specialistii psihiatri care i-au analizat profilul spun ca individul este cel mai probabil psihopat si nimic nu-l poate opri.

"Dragostea lui din copilarie nu a fost, si-a dat iubirea cuiva si nu accepta sa fie parasit. Este structura psihopatului cu consumul de alcool care modifica trasaturile comportamentale si ajunge sa fie de o agresivitate extrema", a spus psihiatrul Mihai Tatu.

Joi, dupa ce povestea Alexandrei a fost difuzata la StirilePROTV, procurorii au decis sa-l dea in urmarire la nivelul judetului Tulcea pentru a-l aduce la audieri. Asta dupa ce in ultimii doi ani, din cele 17 plangeri depuse de victima au solutionat numai una.

"A solutionat aceasta plangere printr-o renuntare la urmarire penala, prin care s-a constatat ca nu e vinovat si nu exista interes public in urmarirea acestuia", a mai spus avocata.

In urma batailor crunte pe care le-a incasat, Alexandra a ajuns la spital de trei ori. Se teme pentru viata ei si cere disperata ajutor Parchetului sa ia o masura inainte sa fie prea tarziu. Din pacate, cazuri similare in care femeile au fost agresate de fostii parteneri, iar politia nu a luat nici o masura, s-au incheiat tragic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO