O frantuzoaica stabilita in Cluj a descoperit realitatea vietii la tara. Toaleta din curte, motivul disputei avute cu vecinul

05-10-2014 19:05


La cativa ani dupa ce a lasat Parisul pentru dealurile pitoresti ale Transilvaniei, Zoran, o frantuzoaica stabilita intr-o localitate din Cluj, da pentru prima data peste realitatea vietii la tara.

Asta pentru ca nu poate intelege cum oamenii folosesc si acum toaleta din spatele curtii si de ce fosa septica este o necunoscuta in satele de la noi. In plus, un vecin vrea jumatate de metru din terenul ei, pentru a-si consolida casa, lucru de neconceput pentru Zoran.

De aproape trei ani, Zoran si iubitul ei, Gerard, au cumparat cateva case taranesti in satul Manasturul Romanesc, din Cluj. Pana acum a fost liniste si pace, iar frantuzoaica a fost incantata de noua locuinta. Dar armonia a disparut, pentru ca vecinul vrea sa intre in curtea ei.

Marul discordiei il reprezinta o bucata de 50 de cm de teren din curtea frantuzoaicei, unde vecinul Aurel vrea sa ridice un zid pentru a-si consolida fundatia casei.

In plus, Zoran nu poate accepta nici mirosul care vine de la toaleta din curte a vecinului, care ii acopera mirosul florilor din gradina.

Una peste alta, familia de francezi nu vrea sa renunte la viata la tara si spune ca aceste mici probleme ii condimenteaza traiul pe meleagurile pitoresti din Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO