O femeie de 70 de ani a ajuns sa doarma in cimitir, dupa ce a pierdut in instanta casa. Cum a ajuns in aceasta situatie


Ultimul update: Sambata 12 Noiembrie 2016 00:22
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2016 17:37
Categorie: Stiri Sociale

Poveste impresionanta in localitatea Corbii Mari, din judetul Dambovita. La 70 de ani, o femeie a ajuns sa doarma in cimitir, dupa ce a pierdut in instanta casa in care a locuit o viata intreaga.

Totul a pornit de la un teren pe care l-a stapanit fara drept, iar proprietarul a dat-o in judecata si i-a cerut 30.000 de lei despagubire. Batrana si neajutorata, femeia n-a mers sa se apere la proces si a fost executata silit. Asa a pierdut casa, evaluata la 10.000 de lei, si a ramas si datoare.

Vaduva de 13 ani, batrana povesteste ca tot necazul i se trage de la un teren pe care ani in sir a cultivat trifoi si porumb. Dar pamantul era al unui vecin care a dat-o in judecata si a pretins sa fie despagubit cu 30.000 de lei. Cum femeia n-a avut bani, a trebuit sa plateasca cu propria casa, evaluata la 10.000 de lei.

Ecaterina Pantea"Stau aici, ca n-am ce sa fac. Unde sa ma duc? Fratii si surorile sunt departe... Nu mai am lacrimi sa mai plang..."

Biata femeie refuza sa isi paraseasca gospodaria, asa ca si-a improvizat langa gard un culcus din cartoane unde isi petrece orele. Noaptea se duce in cimitir, unde ramane pana a doua zi.

"Mi-e mila de ea, mi se rupe sufletul", spune o vecina.

Vecinii o compatimesc pe batrana, dar niciunul nu i-a oferit un adapost. Stiu ca sufera deTBC si le e teama sa nu se imbolnaveasca si ei. Asistentii sociali din localitate au aflat si ei de drama femeii dar, deocamdata, nu au luat nicio masura.

Si-a omorat propria bunica la prima lectie de condus. Politia nu a facut nicio arestare in legatura cu acest caz
Batrana gasita in viata in desertul Mojave, la 5 zile dupa ce s-a rasturnat cu masina intr-o rapa. In ce stare se afla
VIDEO PROTVPLUS.RO