Nu a trecut bine Craciunul, si romanii au intrat in febra cumparaturilor pentru Revelion. Mall-urile au fost pline duminica

Ultima actualizare: 30-12-2015 06:59

Nici nu a trecut Craciunul ca nebunia cumparaturilor a reinceput. Romanii s-au inghesuit din nou in mall-uri si hypermarketuri si au cumparat iarasi cadouri pentru ei sau pentru altii, mai ales ca au inceput reducerile substantiale.

Fie ca au avut sau nu nevoie, oamenii au luat de toate, de la haine si incaltaminte pana la mancare pentru masa de Revelion.

Desi pana la Revelion mai sunt cinci zile, este destul timp pentru alte si alte vizite prin magazine, si-au spus oamenii. Iar cine a crezut ca mall-urile nu vor fi aglomerate s-a inselat amarnic.

La haine chiar au fost reduceri semnificative. In mall au fost si turisti rataciti, care au ales sa iasa la cumparaturi, doar ca sa se relaxeze.

"Astazi a fost prima zi in care toate magazinele au fost deschise, asa ca am venit sa cumparam mai multe lucruri, cum ar fi geanta de piele, pantofi , esarfe. Am fost in targuri de dimineata si am cumparat si de acolo multe lucruri", a spus cineva.

Cei pentru care goana dupa tinuta perfecta de Revelion abia incepe, trebuie sa stie ca mall-urile vor fi deschise in Bucuresti pana pe 31 decembrie inclusiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO