Muresul, casa rulotistilor unguri de Pastele catolic!

Ultima actualizare: 26-07-2012 05:36

Zeci de rulotisti din Ungaria si-au facut bagajele si-au pornit sa petreaca sarbatorile pascale in natura. S-au intalnit cu prieteni vechi, in Mures la Campul Cetatii.

Turistii si-au parcat vehiculele intr-un camping de la marginea localitatii muresene Campul Cetatii. Au sarbatorit Pastele si s-au intalnit aici cu alti pasionati de calatoriile cu rulota, pe care i-au cunoscut in anii trecuti.

Rulotistii au avut parte de o vreme extraordinara si se gandesc sa-si prelungeasca vacanta. Ar putea astfel sarbatori si Pastele ortodox. Satenii din localitate incearca sa le faca sederea cat mai placuta: i-au scos la plimbari in carute si i-au invatat sa coloreze oua dupa traditia romaneasca.

Alaturi de straini, petrec Pastele la rulota si cativa romani dornici de aventura. Ai nostri spun ca vacanta la rulota e ca o iesire prelungita la iarba verde.

Daca au ocazia, petrec cu placere cateva zile alaturi de prietenii unguri, veniti tot cu rulota. E ca o fratie a celor care au renuntat la camera de hotel, pentru o vacanta cu mai multa libertate si mai putine constrangeri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO