Misterul lui Bin Laden din Targu Jiu. A fost gasit mort in apartamentul unui strain, care a dormit 2 zile cu cadavrul in casa

03-03-2015 16:35


Un om al strazii din Targu Jiu a fost gasit fara suflare, marti, la pranz, intr-un apartament din oras. Cel care a dat peste cadavru a fost chiar proprietarul apartamentului care a stat, fara sa stie, doua zile cu mortul in casa.

Barbatul plecase la tara de dinainte de Craciun si s-a intors duminica. Timp de doua zile nu a intrat, insa, in sufragerie. Iar apoi, cand a deschis usa, a incremenit.

In luna noiembrie a anului trecut, proprietarul apartamentului a zarit pe scarile blocului un om al strazii. Barbatul, fost miner in Valea Jiului, fusese parasit de sotie si a ramas pe drumuri. Milos din fire, proprietarul apartamentului l-a invitat sa stea cu el. In cele cateva nopti cat a fost gazduit acolo, omul strazii, cunoscut sub porecla de Bin Laden, a reusit sa puna mana pe dublura cheii de la intrare.

Inainte de Craciun, proprietarul apartamentului a plecat la tara, pentru a face economii la cheltuielile de intretinere. S-a intors acasa duminica. Doua zile a dormit in casa fara sa simta mirosul neplacut care venea din sufragerie. Si abia azi a descoperit cadavrul.

"L-am gasit pe aici, pe scara, prin noiembrie si mi-a parut rau de el, ca toti il stiau de Bin Laden. Mi-a sterpelit, insa, cheia asta din usa si s-a facut stapan pe aici din noiembrie si pana acum", povesteste proprietarul apartamentului. "De unde sa stiu ca e mort in casa? Era ceva intepator, dar nu mi-am dat seama", mai spune barbatul.

Criminalistii sositi la fata locului si rudele raposatului l-au identificat pe barbat. Locatarii blocului spun ca si ei l-au vazut in repetate randuri cum intra in apartament. "A lucrat la mina, la Vulcan, are vreo 15-16 ani de subteran, a fost casatorit si a divortat", spune un apropiat al defunctului. O locatara isi aminteste ca acum doua saptamani l-a vazut ultima data pe Bin Laden descuind usa apartamentului unde a fost gasit. "Chiar vorbeam cu vecinii cine i-o fi dat cheia..."

Trupul neinsufletit a fost dus la Medicina Legala, iar specialistii urmeaza sa stabileasca exact cauza mortii.

VIDEO PROTVPLUS.RO