Micii si carnatii bio au sfarait sambata, la un targ ecologic din Bucuresti
Din carnea animalelor crescute doar cu cereale alese si fara bicarbonat ori coloranti, micii au ramas cu adevarat mici, iar vizitatorii le-au confirmat gustul delicios.
Pastrama de oaie ori de vitel, urda, cas afumat, branza de burduf - mesele expozantilor au fost pline de tentatii care au devenit deja celebre si in Europa.
Micii bio sunt insa noutatea absoluta.
In materie de desert, foarte cautate au fost prajiturile de casa ale gospodinelor din Maramures.
Pe langa produsele traditionale romanesti au fost si multe delicatese din strainatate, ceva mai scumpe insa. Cereale din quinoa - 28 de lei, ciocolata bio - 11 lei si ulei de alune, nuca ori migdale - intre 30 si 50 de lei sticla.
Produse naturale au fost si in segmentul cosmetice. Expozantii au propus creme pe baza de caviar, pudra de perle negre si pulbere de aur.
Si fiindca tot urmeaza luna iubirii, aflati ca a aparut si pernuta dragostei, umpluta cu plante afrodisiace.