La noapte, dormim mai mult! Ora 4.00 devine ora 3.00!


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 04:22
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4.00 urmand sa devina ora 3.00, iar ziua de 25 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an.

 

Ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.

Trecerea la ora de iarna, ora Europei Orientale, nu va modifica mersul trenurilor in vigoare pana la acea data, a anuntat CFR Calatori.

Circulatia trenurilor

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara, pana in noaptea de 24 spre 25 octombrie, cand ora 4.00, care devine ora 3.00.

In noaptea de sambata spre duminica, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare, dupa noua ora a Europei Orientale.

Trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la capat, anunta CFR Calatori.

Tags: ora de iarna, cfr,

Duminica va fi ziua cea mai lunga. Trecem la ora de iarna!
VIDEO PROTVPLUS.RO