Imagini greu de privit cu medicii care poartă combinezoane anti Covid-19. Cum arată mâinile lor

Dată publicare: 23-07-2020 13:57
Dată actualizare: 23-07-2020 14:34


maini, medici, Covid-19

Federaţia Solidaritatea Sanitară a lansat online un album foto care este dedicat cadrelor medicale care îi trateză pe pacienții infectați cu noul coronavirus. 

Unele imagini sunt tulburătore, deoarece arată ce efect neplăcut asupra pielii are purtarea unui combinezon de protecție timp de mai multe ore.

Vedeți mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai jos!

Albumul Străduinței și al Suferinței salariaților din sănătate” prezintă cadre medicale îmbrăcate în echipamentele individuale de protecție, ”desfășurându-și activitatea în condiții de muncă deosebit de periculoase, împreună cu precizările unora dintre aceștia privind situația în care se află.

”Fiind constituit pe baza contribuției voluntare a angajaților, albumul oferă presei și publicului posibilitatea unui contact obiectiv cu actualele „chipuri profesionale” ale celor aflați pe baricadele rezistenței în fața COVID-19. Parcurgerea lui, fotografie cu fotografie, poate transmite tuturor cetățenilor gândurile și sentimentele salariaților din sănătate, facilitând înțelegerea mai adecvată a ceea ce se întâmplă” - precizează cei din Federația Solidaritatea Sanitară.

 

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO