I-a furat inima iar apoi i-a golit buzunarele. Un olandez apreciat in toata lumea sustine ca ar fi fost inselat de o romanca

Dată publicare: 25-10-2014 18:01
Dată actualizare: 28-10-2014 01:13


O poveste de dragoste care incepea promitator in Olanda sfarseste la politie, in Bucuresti.

Unul dintre cei mai mari constructori de orgi bisericesti din lume se plange autoritatilor ca ar fi fost inselat de partenera lui. Romanca nu i-a furat doar inima. I-a golit si buzunarele de peste 250 de mii de euro. De luni bune, femeia este de negasit.

Sicco Steendam este extrem de apreciat in domeniul sau. Pana la 57 de ani, a construit sute de orgi bisericesti. Romantic si visator de fel, a cazut in mrejele lui Carmen, o romanca ceva mai tanara pe care a cunoscut-o pe internet. Femeia i-a promis ca il va lua de barbat, dar si ca il va ajuta sa ajunga un soi de JR. Ewing de Calarasi.

Gabriel Minea, avocatul olandezului: "A aparut un teren, i-a spus ca detine bogate zacaminte de petrol. A platit 75 de mii, ulterior 45 de mii taxe ,onorarii aferente. Promisiunea a fost ca terenul va fi revandut catre Rompetrol pentru 800 de mii."

Terenul cu pricina aparea doar in actele pe care femeia le-a trimis in Olanda. Este vorba despre o parcela de cateva mii de metri patrati situata langa Belciugatele. Si pentru ca povestea sa para cat mai credibila, artistul olandez a primit o gramada de hartii aparent oficiale, cu diferite antete ale unor institutii publice, dar care nu au nicio legatura cu asemenea tranzactii.

Sicco Steendam a realizat ca a fost tras pe sfoara abia cand iubita lui romanca a disparut fara urma. Nu ii mai raspunde la telefon si doar politia o poate gasi.

Gabriel Minea, avocatul olandezului: "Pe olandez ce il deranjeaza mai mult? Faptul ca a fost tradat in dragoste si ca a pierdut atatia bani."

Carmen poate fi acuzata de inselaciune, fals si uz de fals. Risca sa ajunga dupa gratii, insa nimeni nu ii garanteaza olandezului ca isi va vedea banii inapoi.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO