Femeia gasita arsa si mancata de caini, in Braila, a fost inmormantata. Rudele sunt convinse ca a fost crima

05-10-2014 17:49


A fost o duminica amara pentru mama si fiica femeii din Braila, gasita arsa si mancata de caini. Desi verdictul legistului a fost clar - moarta prin autoincendiere - toti cunoscutii neaga sinuciderea si le cer anchetatorilor sa-l gaseasca pe criminal.

De altfel, si slujba de la biserica a fost una normala, nu ca pentru cineva care si-a luat zilele. Cu slujba de iertare, Gina Mocanu, Mirela, cum ii spuneau apropiatii, a plecat intr-o lume mai buna. Vecinii nu-si explica de ce procurorii sustin ca ea s-ar fi sinucis.

"Cineva a luat-o de la scara, a chemat-o ca sa-i zica cine stie ce si s-a dus si a omorat-o", spune o vecina.

Oamenii fac acum tot soiul de scenarii. Unii incep chiar sa se teama ca un criminal ar putea umbla liber prin oras.

Gina Coman a fost gasita in urma cu trei zile in liziera padurii de langa Lacu Sarat.

"Era cu fata in sus. L-am chemat pe sot, ca am zis ca este un cadavru si el a venit si s-a dus mai aproape de ea. Eu am fost la 5-6 metri si s-a dus si a zis ca este o femeie", spune o martora.

Criminalistii au ajuns imediat si au periat toata zona in cautare de probe, iar medicii legisti au incheiat repede necropsia.

Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala Braila: "Dupa dispozitia acestor arsuri am apreciat ca persoana este posibil sa se fi autoincendiat."

Rudele spun ca Mirela, care era divortata si locuia cu fiica ei, eleva de liceu, a disparut pe 19 septembrie. A plecat la cumparaturi si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.

La inmormantare a participat si mama femeii, una dintre victimele accidentului rutier produs pe 22 septembrie in Mako, Ungaria. A stat intr-un scaun cu rotile, pentru ca are cateva coaste si ambele picioare fracturate.

Valerica Nini, sora victimei: "Sunt sigura 100 la 100 ca nu s-a sinucis."

"N-ai cum sa te omori singura… N-are cum sa se omoare singura. Daca ea a fost in divort cu sotul va dati seama ca el i-a facut raul", spune o vecina.

Ancheta politiei continua, insa pana acum nu au fost gasite indicii care sa ateste ca femeia ar fi fost ucisa.

VIDEO PROTVPLUS.RO