Elevii hunedoreni, "strangatori". 1,5 milioane de absente in jumatate de an

Dată publicare: 12-05-2011 12:11
Dată actualizare: 04-05-2012 02:59


Aproape un milion si jumatate de absente in numai sase luni! Iata recordul de care au fost capabili elevii din judetul Hunedoara, pentru care trezitul dimineata si studiul sunt adevarate cazne.

Cei de la Inspectoratul Scolar spun ca au de-a face cu niste chiulangii antrenati, pentru care scoala ar fi buna doar daca ar fi data cu untura, sa o manance cainii.

Pentru acesti elevi primavara nu a venit doar in suflet, ci si afara. Asa ca se simt mult mai bine la aer curat, decat sa se perpeleasca in atmosfera "incinsa" din clasa.

Cei 64.000 de elevi din Hunedoara au atins o performanta greu de egalat: fara sa se vorbeasca, au strans peste un milion de absente de la inceputul acestui an. Cataloagele stau marturie.

Daca unii elevi fac rost fara nici o problema de scutiri medicale, altii nici macar nu se sinchisesc. Chiulesc pur si simplu, fara sa le pese de consecinte.

Legea spune ca elevul poate fi dat afara din scoala foarte rar. La noi, invatamantul obligatoriu este de zece clase. Asa ca sa nu ne mai plangem ca suntem ultimii in Uniune la capitolul educatie si ca s-a umplut tara de analfabeti.

Cititi si:

VIDEO INCREDIBIL. Avion lovit de fulger in apropiere de Heathrow

Congresman american: Am vazut pozele cu Osama bin Laden mort. Sunt oribile


VIDEO PROTVPLUS.RO