Doua cimitire din Capitala, printre care si cel al mamei Oanei Zavoranu, sunt controlate de Politie


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 15:50
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2012 10:55
Categorie: Stiri Sociale
Politia

Surse din politie citate de Mediafax au declarat ca Doua cimitire din Capitala si cinci firme de pompe funebre sunt verificate, sambata dimineata, de politistii bucuresteni.

 

Unul dintre cele doua cimitire apartine mamei Oanei Zavoranu. Conform surselor citate, actiunea vizeaza combaterea evaziunii fiscale si a muncii la negru.

Astfel, ofiterii bucuresteni de investigare a fraudelor au date si informatii conform carora, in activitatea lor comerciala, societatile nu inregistreaza sau inregistreaza partial in evidentele contabile toate operatiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata impozitelor.

Pentru serviciile prestate sau bunurile comercializate (servicii funerare, locuri de veci), nu se elibereaza facturi fiscale sau, daca acestea sunt eliberate, se evidentiaza o suma mult mai mica decat cea platita in realitate.

Mai mult, conform datelor existente, unii angajati ai societatilor comerciale si-ar desfasura activitatea fara a avea carti de munca, mai spun reprezentantii Politiei Capitalei.

 

Sursa: Mediafax

Razie in Piata de Gros din Timisoara. Comerciantii au ramas fara marfa si s-au ales cu amenzi
Razie la aeroportul Henri Coanda. Politistii au verificat toate taxiurile care preiau ilegal clienti
Oana Zavoranu se bate cu mama ei pe mormintele de 2.000 de euro
VIDEO PROTVPLUS.RO